blijmakertjes
Personal

Blijmakertjes #5

Omdat ik het belangrijk vind om de kleine blijmakertjes van het leven niet te vergeten, ga ik één keer per maand een overzicht maken van al die dingen. Gewoon een lijstje, aan het einde van de maand, met alle kleine dingen en momenten die mij blij maakten in de afgelopen maand.

❤ Op een vrijdagmiddag dat ik alleen thuis was, omdat Kevin moest draaien op een bruiloft, een WhatsApp berichtje van een vriendin krijgen met de vraag: “Ben je al aan het eten?” Uiteindelijk hoefde ik niet te alleen te eten en zat ik met een groep bekende van haar te eten in een wok restaurant.

❤ De verhalen over de oorlog die bij mijn opa en oma boven kwamen borrelen na aanleiding van het cadeauboek ‘Oma, vertel eens’ wat ik aan mijn oma gaf en het enthousiasme waarmee ze aan het vertellen waren.

❤ Moeders die voor Moederdag voorstelt om te gaan geocachen en de lekkere wandeling die we maakte met prachtig mooi weer.

❤ Ons uitje naar de Toppers in Concert!

IMAG0198.jpg

❤ Ondanks dat onze kat O’Malley het helemaal niet leuk vond om een kap om zijn nek te hebben, kwam hij nu wel extra aandacht zoeken. Iemand moest toch zijn hoofdje krabben nu hij er zelf niet bij kon en hij genoot er overduidelijk van.

❤ Kevin heeft deze maand een aantal avonden per week in de kost gezeten. Oftewel: hij verblijft voor zijn werk een aantal nachten in een hotel zodat ze minder tijd kwijt zijn aan de heen- en terugreis en meer daadwerkelijke werkuren kunnen maken. Dat is natuurlijk geen blijmakertje, maar het feit dat we nu lieve WhatsApp berichtjes naar elkaar sturen, wel. Dat doen we normaal eigenlijk nooit.

❤ Nog een fijne bijkomstigheid van dat Kevin nu soms een paar dagen van huis is: de extra aandacht die ik van de katten krijg. Als ik naar bed ga, komen ze me allebei gezelschap houden. Alsof ze met Kevin afgesproken hebben om een oogje in het zeil te houden als hij van huis is.

❤ Gebeld worden door Sanquin dat ze je aanmelding als plasmadonor hebben ontvangen en een eerste afspraak willen maken. Dat dan ook snel gepland kan worden en dat ik mijn eerste plasmadonatie er dus ook alweer op heb zitten.

IMG-20150528-WA0006.jpg

❤ Ondanks dat deze maand een wat mindere blogmaand was, toch twee leuke winacties kunnen doen waar leuk op gereageerd werd.

❤ Naar het vuurwerk op Bevrijdingsdag gaan kijken.

❤ Ik heb vier grote bloempotten gevuld met heel veel bloembollen en er komt steeds meer plantspul omhoog. Bloemen zijn er nog niet te zien, maar dat komt vast nog wel. Dit maakt me voor nu al heel blij.

❤ Het badkamermeubel even grondig schoongemaakt en alles eens goed uitgezocht. Veel weggegooid wat ik eigenlijk nooit gebruikte of wat gewoon niet goed meer was. Een heerlijk opgeruimd gevoel!

 

Waar werd jij de afgelopen maand blij van?

 

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

11 Reacties

  • Reageer Marion 31 mei 2015 op 08:31

    Zo goed dat je doet, plasma doneren. Ik ga me daar toch eens in verdiepen. Oh nee, dat zal wel niet kunnen omdat ik medicijnen slik… Toch even kijken. Wie weet voor in de toekomst. Fijne lijst!
    Marion heeft onlangs geplaatst..Happy Stuff #6

    • Reageer Wendy 31 mei 2015 op 08:39

      Met sommige medicijnen mag je nog steeds bloed of plasma doneren. Ik zou anders gewoon de gratis donorinformatielijn van Sanquin eens bellen. Daar kunnen ze je wellicht meer vertellen.

  • Reageer Morgaine 31 mei 2015 op 10:13

    Oh in de kost zijn, wat heb ik dat woord lang niet gehoord, gelezen of gezien, hahaha ja ik weet wat dat is, mijn ex man heeft dat ook een tijdje moeten doen, ergens in Friesland weet ik nog. Ik vond het toen vreselijk, maar ja ik was nog erg jong, 18 jaar namelijk en woonden net samen, vond het zo vreselijk om alleen te zijn toen, wat een verschil met nu, waarin ik mij afvraag of ik nog wel samen zou kunnen met iemand in 1 huis, hahaha

    Dat was een mooie maand en ik ben heel erg benieuwd naar het verslag van jouw plasma donatie!

    X
    Morgaine heeft onlangs geplaatst..Fietstocht Deel 4 | De observatiehut

  • Reageer Dina 31 mei 2015 op 13:12

    Ik vind het zo mooi dat jij bloed en bloedplasma doneert. Echt prachtig dat je dat doet.
    Dina heeft onlangs geplaatst..Een maand lang iedere dag bloggen

  • Reageer Olga 31 mei 2015 op 15:11

    Ik wilde laatst ook gaan geocachen, maar toen stonden er weer andere dingen op het programma (helaas). Het lijkt me nog steeds heel grappig of leuk om dat eens te gaan doen.
    Olga heeft onlangs geplaatst..Blog: Four favorites (IV)

  • Reageer isabel 31 mei 2015 op 16:27

    Ik vind het schoonmaken van mijn kamer/keuken ook altijd zo fijn. Nu ja, niet het schoonmaken zelf, maar het gevoel dat je krijgt wanneer alles weer lekker proper is. ;D
    isabel heeft onlangs geplaatst..10: wat is het internet toch zo’n fantastische plaats

  • Reageer Sas 31 mei 2015 op 20:13

    Dat laatste puntje heb ik vandaag toevallig ook gedaan. Heerlijk schoon & opgeruimd, voelt goed!
    Sas heeft onlangs geplaatst..Decoraties in onze boekenkast

  • Reageer Sanne 31 mei 2015 op 20:52

    Je hebt deze maand vele leuke dingen gedaan en wat ben je moedig.
    Waar word ik blij van? als ik met mijn vriend en de hond samen liggen aan de tv. zalig gewoon.
    Sanne heeft onlangs geplaatst..#2 5x Sanne achter Miss Sanntje

  • Reageer Vlijtig Liesje 1 juni 2015 op 06:56

    Goed om dit soort dingen te benoemen en er aandacht aan te besteden!
    Vlijtig Liesje heeft onlangs geplaatst..Baby en kinderkamers: tips en tricks

  • Reageer Saskia 1 juni 2015 op 06:58

    Heel goed dat je plasma doneert, dit is zo belangrijk! Gecoachen wil ik ook nog eens gaan doen 🙂
    Saskia heeft onlangs geplaatst..Favoriete dagelijkse producten

  • Reageer Wanda 1 juni 2015 op 13:06

    Soms is het best wel eens leuk om elkaar een tijdje minder vaak te zien, dan gebeuren er ineens weer dat soort lieve dingetjes! Waar ik blij van word? Nou, dat de maand mei eigenlijk best wel een lekker maandje was met een hoop leuke dingen en dat het nu juni, mijn favoriete maand, is!
    Wanda heeft onlangs geplaatst..Dag mei 2015!

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge