Cats

066: Gezinsuitbreiding

Waarschijnlijk nu echt voor de allerlaatste keer: er zijn weer kittens geboren! Poes Luna, de enige die nog niet is geholpen van de drie katten hier in huis, is weer moeder geworden. Op mijn zolderkamertje ligt ze in haar kraamdoos met drie kleine frummeltjes. Twee daarvan zijn zwart met wit en de andere is rood met wit. Ze zijn de dinsdag na kerst geboren (de 28e december dus) en zijn dus nu ruim een week oud.

Helaas zit er aan dit vrolijke nieuws ook een minder vrolijk kantje. Een helemaal niet vrolijk kantje kan ik beter zeggen. Deze drie kleine propjes hadden namelijk nog een zusje. Eentje die precies op haar moeder leek (lapjeskat). Maar helaas hebben we deze in moeten laten slapen. Ze had een ernstige vergroeiing aan één van haar achterpoten. De dierenarts kon hier niets aan doen en het enige ‘eerlijke’ voor het kleine ding was het in laten slapen. Ik en mijn moeder waren met haar bij de dierenarts en ondanks dat ze pas drie dagen bij ons was, was het toch al erg emotioneel. Maar het is gewoon beter zo.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Eline 6 januari 2011 op 11:35

  ooh wat lief zeg! En wat jammer van het zusje 🙁

 • Reageer Saskia 6 januari 2011 op 14:55

  Ahhh zo lief… wel balen zeg van het zusje van hun 🙁 Nooit leuk…

 • Reageer Desiree 7 januari 2011 op 18:56

  Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding. Erg treurig van het zusje!

 • Reageer Renske 13 januari 2011 op 20:15

  Gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding.
  Wat heftig van het zusje maar het is wel beter zo.

  Nemen jullie straks ook katjes in huis?

  Groetjes, Renske

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge