Lifestyle

071: Klusser-de-klus!

Zoals jullie denk ik wel snappen, zijn we momenteel druk bezig met ons huisje. Vandaar dat ik minder online ben hier, op twitter, of waar dan ook. Elke doordeweekse avond zijn we bezig en op zaterdag de hele dag. Tot nu toe is er (helaas) nog niet heel veel vooruitgang te zien. We zijn begonnen met het schuren van de 11 raamkozijnen, 12 deuren en de daarbij behorende deurkozijnen, de trap, de trapleuningen en alle plinten. Wat een rot werk is dat zeg! En wat nog vervelender is, is dat je eigenlijk geen vooruitgang ziet. In tegendeel: het gaat juist achteruit voor je idee. Overal stof, losse deuren, kale plekken.

Ik hoop dat we snel naar het volgende kunnen. Verven, laminaat erin, behangen. Dan gaat het misschien eindelijk ergens op lijken. Dan kan ik jullie tenminste ook weer wat laten zien.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Saskia 3 februari 2011 op 20:54

  Ja altijd zwaar klussen. Heel veel succes ermee. En hoewel het voor je gevoel achteruit gaat zal het er juist deste mooier uitzien aan het einde 🙂

 • Reageer Klorriemorrie 4 februari 2011 op 13:39

  Dat is altijd zo met klussen.. eerst ziet het er erger uit, en dan gaat het opeens als een speer vooruit.. 😉 Veel klus-plezier!! Ben benieuwd naar de na-foto’s!

 • Reageer Rianne 4 februari 2011 op 13:41

  Wacht maar.. zodra je kunt gaan behangen etc. gaat het opeens héél snel! Veel plezier met klussen =D

 • Reageer Olga 8 februari 2011 op 15:38

  Vooralsnog heel veel succes met je verhuis- en klusplannen. Als je dit vervelende werk eenmaal hebt gehad, dan ziet het er straks ineens stukken beter uit en dan zie je het verschil ook heel snel! xx.

 • Reageer Caroline 11 februari 2011 op 21:09

  Succes om er iets moois van te maken!

  liefs

 • Reageer Anouk 12 februari 2011 op 22:23

  Schuren is geen leuk werkje inderdaad, maar het is voor een mooi einddoel!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge