Lifestyle

073: Huisje Update

Eindelijk. Ein-de-lijk. EINDELIJK! Al het eerste schuurwerk is gedaan. Was een ongelooflijk rot werk is dat zeg. Stof in je haar, stof in je kleren. In je ogen, je neus, je mond. Stof overal! Onze hoofden werden zelfs aan de binnenkant dusdanig stoffig dat we gewoon een week lang met hoofdpijn gelopen hebben.

En nu verven. Verven, verven, verven. Eerst het plafond. Overal. Op de meeste plekken niet echt heel erg nodig, maar op sommige plekken wel. Beschadigingen, verf vlekjes. Dus we gaan alle plafonds even overschilderen. En de rest verven. De deuren, deurposten en raamkozijnen.

Kan me voorstellen dat jullie denken: die zijn ook niet echt opgeschoten sinds het laatste logje over het huis? Klopt. Tenminste, voor mijn gevoel klopt dat ook. Maar goed, we hebben geen hele dagen de tijd. We zijn niet vrij van ons werk en andere dingen in het leven gaan ook door. Dus dan zijn het een paar uurtjes op doordeweekse avonden en zaterdag. Als we straks ook klusjes krijgen waarbij we geen herrie hoeven te maken (bv nu dus het verven), kunnen we ook op zondag wel wat doen. Ik vind het namelijk wel zo netjes om aan onze gelovige buren te denken. Ze hoeven geen last van ons te hebben tijdens hun zondagsrust.

Dus we gaan inmiddels zo’n beetje beginnen met het verven. Grondverf. Schuren. Verven. (en dan misschien weer schuren en verven). Ik ben dus nog niet helemaal van het schuren af. Maar straks hoeft het alleen nog maar lichtjes. Niet zo heftig als nu op sommige plekken.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Eline 16 februari 2011 op 19:53

  Alle kleine beetjes helpen he, dus het hoeft niet super rap te gaan! Het zal nog zo goed zijn dan! Nog veel succes!

 • Reageer Caroline 16 februari 2011 op 23:18

  Hopelijk kun je er snel in 😉

  Liefs

 • Reageer Amanda 25 februari 2011 op 12:03

  Aahh dat schuren is erg ja 😛 . Ik deed het meeste hier met de hand omdat het maar licht hoefde maar mijn vingertoppen en nagels schuurden lekker mee af.
  Wij waren hier wel gewoon op zondagen aan het werk (is alweer dik 3 jaar geleden) want wilde gewoon opschieten we zijn een dikke 1,5 maand bezig geweest boven en beneden alles aanpakken net zoals jullie doen.
  Nou succes met alles nog en straks kunnen jullie lekker gaan genieten.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge