Overige

074: Uit de oude doos

Ik kan me best voorstellen dat jullie denken: “Wat was dat toch met dat tijdelijk-offline-gedoe?” Maar ik heb geen zin om het uit te leggen. Ik ben er weer en daar gaat het me, lijkt mij, om. En daar blijft het bij.

Verder wilde ik even mededelen dat ik een nieuw Twitter-account heb. Zelfde gedoe als hierboven, verder wil ik er even niet al te veel woorden over vuil maken. Het lijkt me leuk als jullie me weer willen ‘follow-en’, dus wil ik jullie vragen om langs te komen op mijn nieuwe Twitter-account. Jullie komen daar door op het logo te klikken. Natuurlijk zal ik ook zelf wel weer op zoek gaan naar jullie Tweets, maar dit is natuurlijk net zo makkelijk. Liever lui dan moe zullen we maar zeggen.

Verder kan ik jullie mededelen dat ik ook mijn Flickr-account nieuw leven aan het inblazen ben. Zodra ik tijd heb en het weer het een beetje fatsoenlijk toe laat, zal ik weer met mijn camera op pad gaan. Hopenlijk komen er weer wat leuke, mooie plaatjes uit rollen. Tussendoor zal ik mijn archieven een doorspitten, opzoek naar wat foto’s die nog wel het tonen waard zijn. Waaronder deze twee foto’s uit 2009. Inmiddels dus ook te zien op mijn Flickr-account.

Voor de rest ga ik natuurlijk vrolijk verder. Mijn leven bestaat momenteel nog steeds uit slapen, werken, klussen en slapen. De leverdatum van de matrassen en lattenbodems hebben we even naar een week later laten verzetten (zou echt geen doen geweest zijn, zo snel dat ze die al wilde komen brengen) en dit weekend gaan we weer naar de Ikea om ons bed op te gaan halen. Poging twee, omdat we dachten dat het wel in de auto ging passen. Gelukkig kwamen wij er al voor het afrekenen achter en niet pas toen we hem de auto in wilde schuiven. (Pfieuw) Misschien moeten we dan ook gelijk maar het door ons uitgezochte badkamermeubel meenemen.

Ow ja, we hebben ons oog laten vallen op een super-de-luxe douchecabine. We hebben dan wel niet de lotto gewonnen, maar ik heb wel aardig gespaard sinds ik aan het werk ben. Een beetje extra luxe hier en daar moet dan wel mogen, toch? Hmmm,.. regendouche,.. massagestralen,.. chromotherapie (?),… Meer vertel ik jullie daar wel over als hij in ons bezit is.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Saskia 24 februari 2011 op 10:11

  Welkom terug! Ik heb je ook weer gezellig op Twitter zag ik 🙂
  Mooie foto’s ook trouwens en ben benieuwd naar jullie aankoopjes. Die douchecabine klinkt heerlijk <3
  Fijne week!

 • Reageer Klorriemorrie 24 februari 2011 op 15:54

  Ik heb je een request gestuurd naar je twitter-account.. 😉
  Vervelend dat je ergens voor tijdelijk offline moest zijn, het doet er ook niet toe waarvoor, ben blij dat je er weer bent. 😉
  Enneh.. luxe.. ja, als je jezelf niet kietelt, dan doet niemand dat voor je, dus vind het leuk dat je je geld voor dit soort dingen gebruikt. Je verdiend het meid!

 • Reageer Eline 24 februari 2011 op 16:13

  mooi hoor!

 • Reageer Kelly 24 februari 2011 op 18:34

  Gezellig je blog 🙂 Ik heb je geaccepteerd op Twitter gezellig! Mooie foto’s ook.

 • Reageer Evelien 24 februari 2011 op 23:04

  mooie foto’s!

 • Reageer Saar 24 februari 2011 op 23:15

  Dat account onder het logo ben jij niet geloof ik hahaha. Heb net dus een vreemde gerequest, je wordt bedankt ;-). Heb je inmiddels wel gevonden en ik ga je weer volgen natuurlijk!

 • Reageer Chantal 25 februari 2011 op 23:39

  Eventjes weg zijn van alle social media kan heel erg fijn zijn hoor. Soms ben je het gewoon zat! En iedereen heeft daar recht op 🙂

 • Reageer Noelle 26 februari 2011 op 09:27

  Leuk, samenwonen! Het klussen is het leukste gedeelte van alles. Alle spullen een plek geven en het om te toveren tot een thuis 🙂 Veel plezier!

 • Reageer Liann. 2 maart 2011 op 14:30

  Succes met jullie huisje!
  & op online-gebied, gewoon lekker doen en laten wat jij wilt 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge