Overige

075: Gezocht: Kaboutertjes

Ik ben op zoek naar een stel kaboutertjes. Je kent ze wel: van die situaties dat je denkt “Nou.. dan zullen de kaboutertjes het wel gedaan hebben”. Die kaboutertjes zoek ik. Dan kunnen ze even lekker hard aan ons huisje klussen terwijl wij aan het werk zijn.

Het gaat de goede kant op hoor. Zondag is het bij de tweede poging wel gelukt om het bed mee te krijgen (nu hadden we wel een kar bij ons). En gelijk hebben we het badkamermeubel ook meegenomen. Die staan dus al fijn boven, in de kleinste slaapkamer, te wachten. Het plafond beneden gewit. Nu hoeft alleen de gang, de overloop en de bijkeuken nog maar. Vandaag nog even wat plinten en deuren in de grondverf gezet en alvast begonnen met de laatste keer schuren. Daarna kunnen we gaan aflakken met ‘warmwit zijdeglans’. Ben benieuwd. Vandaag dus heel de dag in het huisje geweest.

Ik zal kijken of er binnenkort weer wat foto’s gemaakt kunnen worden. Even kijken of er nu inmiddels wel wat aan jullie te showen is. Steeds kaler wordende kozijnen en deuren zijn nou niet echt interessant. Maar nu komt er weer kleur op natuurlijk (al is wit officieel niet echt een kleur).

   

Even om een beeld te krijgen: Links het badkamermeubel en rechts ons bed.

Verder zou vanaf nu ons bankstel geleverd kunnen worden. Het zou tussen de 6 en 12 weken duren en die eerste 6 weken zijn nu voorbij. Ik zou jullie echt heel graag willen laten zien hoe het er uit moet gaan zien, maar ik kan helaas nergens een plaatje ervan vinden. Snel even bellen of ze al een idee kunnen geven hoelang het nog duurt (kunnen wij er ook rekening mee houden). Inmiddels gedaan, ze verwachten dat het nog 5 weken gaat duren.

Over twee weken worden onze lattenbodems en matrassen bezorgd. Dus dan is het bed echt helemaal compleet. Tegen die tijd willen we dan in ieder geval die kamer helemaal af hebben qua verf werk. Dan kan de vloerbedekking erin en kan er behangt worden. Die kamer heeft straks dus de hoogste prioriteit. Des te eerder kan het bed in elkaar gezet worden en zijn we weer het één en ander aan dozen kwijt.

Aan de badkamer hoeft ook niet zo heel veel meer te gebeuren. Tegels zaten er natuurlijk al in, dus het is een kwestie van raam aflakken en de spullen kunnen er in. Denk dat die dus ook wel redelijk snel klaar zal zijn. Ik heb trouwens even de folder van onze douchecabine in gescand. Daar zou ik namelijk nog wat meer over vertellen/laten zien.

Dit is onze douchecabine, alleen dan de stoomcabine variant. Jullie moeten even dat witte dingetje rechtsonder in de cabine wegdenken en dan heb je onze douchecabine. En het krukje (opklapbaar trouwens, dus daar ben je geen ruimte door kwijt) is niet houtkleurig, maar gewoon zwart. Om even op te sommen wat deze douchecabine heeft: Een dakdouche (regendouche), massagejets, handdouche (een gewone douchekop dus), chromotherapie (de ronde lamp rondom de dakdouche kan je op verschillende kleuren zetten), ingebouwde speakers met radio (en in de winkel zagen we ook een audio-in aansluiting) en natuurlijk (niet geheel onbelangrijk) een shampoorek.

Als je klikt zie je hem groter!

Geen idee of ik echt gebruik ga maken van de massagejets, Kevin (♥) is daar meer van. Die zag je gewoon al wegdromen in de winkel. Die staat straks dus uren (!!) onder de douche. Hahaha. Maar muziek tijdens het douchen vind ik wel fijn. Ooit hadden wij dat thuis namelijk ook. Helaas vond de cd-speler het op een gegeven moment wel weer genoeg geweest.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Klorriemorrie 3 maart 2011 op 15:34

  Wow!! Ik ben jaloers!! 😉 haha!!
  Zo te zien duurt het dus niet lang meer voor je daadwerkelijk in jullie huisje kan. Het is je zeker gegund!

 • Reageer Saskia 4 maart 2011 op 11:48

  Oh dat ziet er allemaal goed uit!

 • Reageer Caroline 6 maart 2011 op 00:04

  Heerlijk, lijkt me zon douche!

  Succes met kabouters zoeken 😉

  Liefs!!

 • Reageer Maurits Harmsen 9 maart 2011 op 10:30

  Damn, die douche moet ik ook hebben!!!!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge