Overige

076: Met de limousine

Of toch niet? Ja, afgelopen zaterdag zou ik inderdaad een ritje met een limousine gaan maken. Een roze om precies te zijn. We kwamen aan bij Café ‘t Peultje en daar stond hij voor de deur geparkeerd. Na onze vraag wat deze limousine hier kwam doen, kregen we te horen dat de eigenaar van Café ‘t Peultje contact met hun had en dat hij hun had laten komen, aangezien ze toch in de buurt als taxi rond reden. “Stap lekker in meiden! Ze gaan straks een rondje rijden en dan komen ze hier terug. Jullie kunnen gewoon mee.”, was wat de kroegeigenaar tegen ons zei.

Nou, dat lieten we ons niet twee keer zeggen natuurlijk. We stapte in en bewonderde de binnenkant eens grondig. Wat ontzettend gaaf was dit! We maakte wat foto’s van de binnenkant en van onszelf en toen was het tijd voor het ritje. Dachten we… De eigenaresse van de limousine riep dat we gingen en wilde de deur sluiten. Maar toen liep het voor eens helaas anders dan voor de andere 4 meiden.

“Gaan jullie ook mee?”, vroeg J. aan ons.
“Ja..”
“Maar ik ga een vriendin halen en ik weet niet of die het zo leuk vind als jullie er ook bij zijn.”
“Zeg je dat ook tegen die andere meiden die er nu in zitten dan?”
“Nee, die zouden al mee gaan…”

Lichtelijk geïrriteerd stapte ik, en de vriendin die met mij was, uit. Waar ging dit nou weer over? “Gaan jullie niet meer mee?”, werd er door iemand gevraagd. Ik vertelde wat er net binnen in de limousine was gebeurd. “Ja, maar die limousine is niet door haar geregeld! Zij bepaald niet wie er wel of niet meegaat.” Ook de eigenaresse van de limousine vond het onzin en vond eigenlijk dat wij weer gewoon moesten gaan zitten. Maar ik bedankte: “Als ze zo kinderachtig gaat lopen doen, dan wil ik er al niet eens mee bijzitten. Ik weet nu waar ik sta en ik weet zeker waar zij nu staat bij mij!” En we gingen Café ‘t Peultje in.

Ook binnen werd ons door iemand gevraagd waarom we niet mee waren. Nog een keer het verhaal gedaan. Later hoorde we hoe het allemaal precies was geregeld en toen sloeg het helemaal nergens meer op. Het was dus zo dat J. aan de kroegeigenaar had gevraagd of hij een taxi wilde regelen, zodat haar vriendin opgehaald kon worden. Die kroegeigenaar had toevallig contacten met de mensen van die limousine en hij wist dat ze in de buurt rond reden. Hij zei tegen J. dat als zij de normale taxikosten aan hem gaf, hij die limousine zou regelen. Hij zou de rest wel betalen. Hij had het dus geregeld en niet zij. En nu, een paar dagen later, loopt ze op Hyves te verkopen dat ZIJ dat speciaal voor die vriendin had geregeld. Met de woorden: “Je verdient het!”

Kom op zeg. Ze wilde zelf gewoon een doodordinaire taxi regelen voor die vriendin. En nu is het toevallig zo gelopen dat de kroegeigenaar wat anders kon regelen en nu gaat zij met de eer lopen strijken! En ging ze nog lopen bepalen wie er wel of niet mee mochten rijden. Al had ze die andere 3 meiden nou ook uit de limousine gezet, prima. Maar alleen ik en de vriendin die met mij mee was, mochten er niet in. Kinderachtig gedoe.

Ach, mijn kans komt nog wel. Zoals het er nu uit ziet sowieso een keer eind dit jaar… En dan mag zij niet mee. (-:0

Ik kwam deze foto tegen op de Hyves van iemand die in de kroeg werkt. Daar zit ik nog, met een big smile. (links)

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Rianne 16 maart 2011 op 19:13

  Wat een raar mens, zeg! Waarschijnlijk heeft ze zo’n saai leven dat ze maar doet alsof ze heel wat is xD

 • Reageer rachel 18 maart 2011 op 08:11

  idd een rare zeg 🙁 maar goed jou kans komt ook nog wel en ja dan zonder haar ja 😉

 • Reageer Liann. 18 maart 2011 op 11:58

  Wat ontzettend kinderachtig zeg! Goed dat je de eer aan jezelf hebt gehouden en gewoon bent uitgestapt!

 • Reageer Caroline 18 maart 2011 op 21:12

  Dat is gaaf!!!

  Hoe staan het met jullie huisje?

  Liefs

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge