Lifestyle

079: Woonkamer preview

De woonkamer is inmiddels ook helemaal behangen. Super fijn! Wat ook heerlijk is, om nu foto’s terug te kijken van toen we net de sleutel hadden. Wat zijn onze deuren en plinten nu mooi wit! En wat ziet alles er nu al een stuk beter uit! Hier even een foto van de woonkamer met onze grijze muur.

IMG_9703

Deze week gaan we ons bezig houden met de trap. Verder wordt er aanstaande vrijdag vloerbedekking gelegd in de slaapkamer (ik ben zo benieuwd!). De logeerkamer wordt hopelijk afgemaakt qua behang en daarna kan er misschien begonnen worden aan het behangen van de overloop, het trapgat en de gang.

De douchecabine is besteld en ons badkamermeubel staat al helemaal klaar. Die heb ik zaterdag lekker in elkaar gezet. Lekker met zo’n überhandige handleiding van de IKEA (en nee, dat is niet sarcastisch bedoelt). Maar ja, we moeten even wachten met ophangen, want eerst moet de designradiator er nog in.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Saskia 29 maart 2011 op 14:15

  Ziet er mooi uit!

 • Reageer Klorriemorrie 29 maart 2011 op 14:23

  Wat mooi zo’n grijze muur! Mijn woonkamermuur is wit met zilveren streepjes.. 😛

 • Reageer Caroline 29 maart 2011 op 18:54

  Het ziet er geweldig uit. Als ik dat zie, dan wil ik ook zo graag een eigen huisje!

  Liefs!

 • Reageer Lydia 3 april 2011 op 19:48

  Dat ziet er netjes uit. Met zo’n neutrale kleur kun je ook veel kanten op met de inrichting, volgens mij gaat dit een prachtige woonkamer worden als alles erin staat. 🙂

 • Reageer Danielle 21 april 2011 op 11:57

  That’s looking good girl!

 • Reageer Kelly 29 april 2011 op 10:01

  De muur kleur is ook leuk. Ik wil in de toekomst ook grijs met de kleur die ik nu heb combineren maar dan iets lichter grijs.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge