Overige

082: Feestweek (#2)

Het tweede feestweekend is inmiddels ook weer voorbij. Vrijdagavond en zaterdagavond werd er weer gefeest in de feesttent in Hardinxveld. En wat heb ik het weer ontzettend naar mijn zin gehad. Ook ben ik nog even in Dordrecht geweest met Koninginnedag. Dat was ook erg gezellig. Helaas moest ik de zaterdagavond iets eerder afhaken. Ik had echt zo’n zere rug van de nacht daarvoor (niet lekker gelegen). Plus de hele dag staan/lopen/dansen. Dus ik ben lekker vroeg naar huis gegaan.

Verder valt er eigenlijk niet heel veel over te vertellen. Het was gewoon ontzettend leuk en nu moeten we helaas weer een jaar wachten. Maar goed, nu kunnen we de weekenden weer gaan gebruiken voor ons huis. Want dat is wel een beetje stil komen te liggen in al dat feestgedruis.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

2 Reacties

  • Reageer Desiree 3 mei 2011 op 10:53

    Gezellig! Leuke foto van jullie 3 =)

  • Reageer Saskia 3 mei 2011 op 21:02

    Wat een leuke foto!

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge