Overige

084: Zonnige zaterdag

Hoe anders dingen soms kunnen lopen werd afgelopen zaterdag weer bewezen. Kevin moest een feestje draaien in Werkendam en ik zag de zaterdag somber tegemoet. Een beetje saai en alleen. Vervelen en de hele middag op bed blijven hangen. Maar gelukkig bracht Sylvia daar verandering in. Zij stelde voor om lekker samen te gaan chillen en zo gezegd zo gedaan. Maar waar moesten we dan gaan chillen? Bij de autocross in Boven Hardinxveld!

Ben ik dan zo’n autocross fan? Nee. Maar het is altijd wel gezellig, een hele hoop mensen uit het dorp gaan even kijken en daarbij kwam ook nog eens dat het eigenlijk heerlijk weer was. Dus Sylvia en ik plofte neer in het gras, armen bloot, zonnebrillen op en genieten maar! En met resultaat, want toen ik me ‘s avonds in de spiegel zag, bleek dat ik toch – voor mijn doen – aardig verkleurd was.

Tussendoor hebben we even gezellig wat gegeten bij de Liba, een cafetaria iets verderop. Lekker een patatje met 2 snacks erbij. Toen was het wachten tot de vriend van Sylvia klaar was met werken. Hij was namelijk aan het helpen bij de autocross. Met z’n drieën zijn we eerst naar zijn huis gereden en zijn we vervolgens richting Sylvia en mijn huis gefietst.

En dat was helaas weer het einde van een gezellige zaterdagmiddag. ‘s Avond heb ik samen met mijn ouders naar het songfestival gekeken en daarna ben ik naar bed gegaan. Op naar de volgende keer!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Sylvia 16 mei 2011 op 12:35

    Was heerlijk daagje zo! Moeten we vaker doen 😉

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge