Overige

085: Welkom Sylvia!

Een tijdje terug kreeg ik een WhatsApp berichtje op mijn telefoon van Sylvia en daarin stond het volgende:

Hey Wendy, met welk programma kan jij websites maken?

Al snel kwam ik er achter dat ze dat bloggen van mij toch wel erg leuk vond en dat ze dat ook eens wilde gaan proberen. Wat ze dus van mij wilde weten, is waar ze moest beginnen. Diezelfde avond had ze al een webhostingspakket en een domein en de avond daarna stond er een simpele layout online en kon ze beginnen met bloggen.

Inmiddels zijn we weer even verder en is Sylvia lekker aan het fröbelen geweest met WordPress, Artisteer en Windows Live Writer en heeft ze al heel snel een hele hoop uit zichzelf ontdekt! Super Syl! Hopenlijk gaat ze binnenkort haar layout nog persoonlijker maken met eigen gemaakte tekeningen, want tekenen kan ze echt super goed! Ik heb al iets gezien van waar ze mee bezig was en ben reuze benieuwd.

Nu is het alleen nog zo dat Sylvia nog niet echt bezoekers op haar site heeft. Logisch: ze is helemaal nieuw in het blogwereldje en je wordt natuurlijk niet helemaal vanzelf door Jan en Alleman ondekt. Dus op dat gebied wil ik haar nu alvast een beetje helpen. En daar heb ik jullie bij nodig: de bezoekers van mijn blog. Breng allemaal even een bezoekje aan Sylvia! Lees de logjes die ze tot nu toe heeft geschreven. Misschien kun je ook wel een reactie achter laten? Of misschien hebben jullie nog wel tips en trucs voor deze beginnende blogster?

Jullie kunnen haar vinden op www.Syl-Via.nl

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Saar 17 mei 2011 op 18:58

  Ik ga eens even kijken!

 • Reageer Eva 24 mei 2011 op 13:57

  Leuke url 😉

 • Reageer Danielle 26 mei 2011 op 23:27

  Ik ga nu gelijk een kijkje nemen 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge