Lifestyle

086: Einde in zicht?

Op 26 april schreef ik voor het laatst een log over ons huis. Dat is dus inmiddels ruim een maand geleden. Het is dus wel weer tijd voor een nieuwe update. En een extra leuke, want ik heb nu toch echt wel het gevoel dat het einde in zicht komt.

Allereerst even wat foto’s van de ruimtes boven. Ze zijn gemaakt met mijn zusjes fotocamera, aangezien die een panorama functie had. Vandaar ook de ‘kromme’ muren en de andere rare vertekeningen. Maar je krijgt zo wel een idee van de complete ruimte.

DSC01415 DSC01418DSC01419 DSC01421

Dan heb ik voor jullie ook nog een filmpje. Ik heb namelijk even de douchecabine gefilmd, aangezien dat er natuurlijk niet zomaar één was. In het filmpje laat ik even zien wat onze douchecabine allemaal kan en tegelijkertijd kunnen jullie zien hoe ik er in klustenue uitzie.

Als laatste kan ik jullie vertellen dat de trap inmiddels ook weer helemaal is zoals die hoort te zijn. Met donkergrijze trapleuningen en van die stoffen halve maandjes erop. In de woonkamer ligt inmiddels ook laminaat en de 2 banken zijn uitgepakt en staan ook (ongeveer) op hun plek. Nu alleen nog het laminaat in de gang en in het halletje voor de wc leggen. De kelder krijgt ook een mini make-over. Alles is wit geverfd (was eerst nog kaal beton) en alle gaten in de muren daar zijn opgevuld. Aankomende vrijdag komen ze zeil leggen in de bijkeuken, de wc en in de kelder en de vrijdag daarna wordt onze wasmachine, droger, vaatwasser, koelkast, gasfornuis/oven en stofzuiger geleverd.

Dit weekend ga ik weer wat foto’s maken. Vooral van de woonkamer en ons bankstel, want daar heeft sinds de vorige keer dus de grootste verandering plaats gevonden. Dus die foto’s zien jullie dan nog wel voorbij komen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Saskia 28 mei 2011 op 22:07

  Ziet er echt super stoer uit zeg! 🙂 Vooral de slaapkamer is erg mooi..
  Succes met de laatste loodjes van jullie klus-avontuur
  En een fijn weekend!

 • Reageer Caroline 28 mei 2011 op 22:09

  Erg mooi!
  Geniet er lekker van

  Liefs

 • Reageer Eline 31 mei 2011 op 16:55

  ziet er heel mooi uit!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge