Lifestyle

089: Foto-Update III

Nee, we wonen er nog steeds niet. We hadden wat problemen met de gasaansluiting van het gasfornuis, anders hadden we dit weekend een heel eind af gekomen en hadden we er inmiddels waarschijnlijk wel gewoond. Maar goed, dat liep even wat anders. Maar het komt er wel. En ik ben er echt wel blij mee.

  

De keuken met het gasfornuis/oven, de eettafel (met en zonder troep) met stoelen en de hanglamp.

Ons wandmeubel met in het hoge gedeelte 6 deurtjes en 2 open vakken. In het lage gedeelte 3 open vakken en 2 laden. Alles staat nog los en niet waterpas, vandaar het hier en daar scheef zijn en niet gelijk lopen.

  

In de bijkeuken hebben we nu luxaflex voor de ramen (zilvergrijs) en de apparaten staan er ook allemaal in. Heel fijn allemaal, zeker die koelkast! Al heb ik de wasmachine, droger en vaatwasser ook al gebruikt! Even testen natuurlijk.

En verder hebben we inmiddels nachtkastjes naast ons bed staan en hebben we ook hele lieve schattige bedlampjes gevonden. Is toch wat makkelijker dan dat grote licht aan…

Wat kan ik verder nog vertellen? Ow ja, vrijdag komen ze de stofzuiger brengen. Die had een week vertraging. Verder heb ik inmiddels een mixer, een strijkijzer, een messenblok (inclusief messen), een braadpan, twee koekenpannen, pannenlappen, een keukenschort en handdoek en theedoek setje gekocht.

Vandaag zijn ze ein-de-lijk langs geweest voor het boren van nieuwe ventilatieroosters. Omdat er bij ons onder het huis een tussenmuurtje stond, kon het onder het huis niet goed ventileren. Waardoor de vochtvlekken in de houten ondervloer kregen en inmiddels ook een paar vochtplekken in de muren. Maar als het goed is, is dat nu opgelost.

De schilders die bezig zijn geweest met de buitenboel, hebben er een potje van gemaakt. Met als gevolg: rode buitenverf aan de binnenkant van onze raamkozijnen. Onze mooie, door ons zelf wit geverfde kozijnen. Maar na een klacht bij de woningbouw, komen ze dit voor ons herstellen.

Verder weet ik even niet meer wat ik nou al wel of niet had verteld. Maar het is inmiddels al weer véél te laat. Ik had allang willen slapen. Dus het is genoeg zo!

Ow ja…. Donderdag ben ik jarig! Alweer 24 jaar…

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Danique 15 juni 2011 op 15:58

  Ziet er mooi uit hoor! Ik vind vooral dat grijze erg tof.

 • Reageer Chantal 15 juni 2011 op 18:36

  Ziet er leuk uit!
  Is het een huurhuis of koophuis? Want als je koopt heb je toch vaak geen woningbouw?

  • Reageer It's Wendy! 15 juni 2011 op 22:40

   Het is een huurhuis. Geen idee of je bij koop woningbouw hebt. Ik dacht van niet, maar nou zag ik laatst dat onze woningbouw vereniging ook huizen te koop aan biedt. Maar hoe dat dan weer zit…

 • Reageer Aline 16 juni 2011 op 15:35

  Ziet er heel leuk allemaal, en hoop voor jullie dat het niet al te lang meer gaat duren… en dat alles vlotjes gaat verlopen… (Bij koop kan je ook van de woningbouw kopen, vaak wordt die optie aangeboden aan hun eigen huurders, als deze willen blijven huren, blijft het een huur huis tot dat die huurders het huis verlaten, daarna wordt dan wordt het huis door de woningbouw gelijk te koop gezet)…
  Spannend hoor die laatste loodjes… enne gefeliciteerd he… 😀

 • Reageer Eline 19 juni 2011 op 18:23

  erg gezellig!

 • Reageer Caroline 19 juni 2011 op 18:40

  Erg mooi!!!

  Liefs

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge