Overige

090: Vierentwintig

Afgelopen donderdag (16 juni) was het vierentwintig jaar geleden dat ik geboren werd. Ik was dus jarig! Al een tijdje voor het zover was, had ik al besloten dat ik het niet ging vieren. Niet op de dag zelf in ieder geval. Ik wil het graag in ons huisje vieren en om dat te kunnen doen, zou ik even moeten wachten tot dat kan. Maar ik heb van mijn ouders, Kevin en mijn zusje wel al wat gekregen. Van mijn ouders een boek en een financiële bijdrage voor een compact camera die ik nog moet hebben (naast mijn spiegelreflex, die is namelijk niet altijd handig om mee te nemen). Van mijn zusje een cupcake-standaard, silicone muffinvormpjes en dan nog kiwi’s, een kiwilepel en een flessenlikker als grappige/funny/handige bij dingetjes. Maar het mooiste, leukste en liefste kreeg ik van Kevin.

Allereerst gingen we samen uit eten. Bij Barend Beer in Barendrecht. Het lijkt niets bijzonders, maar voor ons is dat het wel. We zijn namelijk, om eerlijk te zijn, nog nooit echt samen uit eten geweest. Echt waar. We hebben al 7 jaar en 4 maanden verkering, maar naast een enkele keer eten in het Market Restaurant van Center Parcs, zijn wij nog nooit samen uit eten geweest. We hebben onze magen rond gegeten en genoten van de tijd voor elkaar.

En ik kreeg ook weer een uitbreiding voor mijn Pandora armband van hem. Een blauwe glasbedel met lichtblauwe bloemetjes en een huisje in verband met het samenwonen. Het huisje is extra speciaal en extra bijzonder, want Kevin heeft de datum dat we de sleutel kregen er in laten graveren. Op de foto’s kun je ze zien. Ze zijn gemaakt met mijn mobiel, dus de kwaliteit is niet mega goed, maar goed genoeg om een duidelijk beeld te krijgen.

 

           

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Aline 18 juni 2011 op 23:56

  Wat een leuke cadeau’s… enne wat attent van hem om de datum er in te laten graveren… 😀

 • Reageer Chantal 19 juni 2011 op 09:03

  Wat een leuke cadeaus! En vooral die gravering vind ik super schattig 😀

 • Reageer Rianne 19 juni 2011 op 10:46

  Leuke cadeautjes! Die clip naast dat huisje heb ik ook! Ik kan niet zo goed zien wat voor bedels je nog meer hebt, maar ik vind die met die bloem ook wel erg leuk!

 • Reageer Saskia 19 juni 2011 op 11:50

  Nog gefeliciteerd. Je bent flink verwend, leuk!

 • Reageer Caroline 19 juni 2011 op 18:41

  Nog van harte gefelicteerd!
  Wat een leuke cadeaus !!

  Liefs

 • Reageer Louise 22 juni 2011 op 09:53

  Nog van harte gefeliciteerd! En de Beer is een restaurant waar ik graag heenga ^^ Je nieuwe schakels zijn ook heel mooi 😀

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge