Overige

092: Tijd voor iets anders

Ik was mijn layout al een tijdje een beetje zat. Het werd tijd voor iets nieuws! Normaal gesproken zou ik die nieuwe layout zelf proberen te maken, maar helaas werd me dat dit keer niet gegund.

Artisteer doet het niet meer op mijn laptop. Ik heb het al 10 keer verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, maar nog steeds wilt hij het niet doen. Er zit waarschijnlijk gewoon iets niet goed in mijn laptop, want hij heeft het altijd gewoon gedaan. Ik wil mijn laptop dan ook terug gaan zetten naar hoe die was toen ik hem kreeg. Maar dan moet ik wel eerst even een back-up maken van alle films, foto’s en andere ‘dingen-die-ik-niet-kwijt-wil’. En aangezien ik daar nog geen tijd voor heb (gehad), doen we het maar even op een andere manier.

Ik heb gewoon een layout gedownload. Weer eens wat anders, lekker vrolijk en iets wat ik waarschijnlijk nooit zelf kan maken. Heb ik in ieder geval weer iets nieuws om tegenaan te kijken.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Aleida 18 juli 2011 op 21:34

  Soms is het heerlijk een al gemaakte lay-out te gebruiken. Ziet er mooi uit

 • Reageer Saskia 19 juli 2011 op 20:03

  Ik gebruik altijd bestaande layouts en bouw deze helemaal om naar mijn smaak 😉

 • Reageer Aline 19 juli 2011 op 22:18

  Deze layout is ook wel gaaf, maar ik vind die jij zelf maakt beter bij je passen…

 • Reageer Liann. 21 juli 2011 op 12:06

  Ik vind hem erg leuk!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge