Overige

093: Ik mag blijven!

Een tijdje geleden heb ik een log geschreven over de situatie op dat moment op mijn werk. Toen was het nog niet zeker of mijn contract wel verlengd ging worden. Gelukkig kan ik inmiddels vertellen dat deze voor weer een jaar verlengd is. Niet alleen mijn contract is verlengd, maar ook het contract van twee andere collega’s. Eén daarvan heeft een vast contract gekregen en de ander heeft, net als mij, een verlenging van een jaar gehad. Alle drie zijn we hier heel blij mee. Het lijkt weer wat beter te gaan binnen onze organisatie. Gelukkig maar! Hopen dat ze over een jaar mij ook een vast contract kunnen en willen geven.

270580_10150220806099464_101010769463_6824510_1052320_n_large[1]

Verder heb ik mijn afscheid gevierd op de babygroep waar ik stond in verband met een zwangerschapsverlof. Mijn collega’s heb ik een bloemetje/plantje gegeven, voor op de groep had ik twee boekjes gekocht en alle kinderen die er op mijn dagen waren, hebben een potje bellenblaas van mij gehad. Bij die bellenblaas had ik ook een klein gedichtje gedaan.

Lieve … … …,

Er is een tijd van komen
En er is een tijd van gaan
Het lijkt nog zo kort geleden
Dat ik dat eerste heb gedaan
Maar –naam collega- is weer terug
Dus zeg ik nu gedag
Bedankt voor al de kusjes
Voor de knuffels en het gelach

Liefs Wendy

Ook ik werd nog verwend. Ik kreeg een doosje met chocolade tulpjes, een tijdschrift en het leukste was een boekje wat ze in elkaar geknutseld hadden met daarin foto’s van mij op de groep en van de kinderen. Knutseldingetjes van de kinderen en een paar pagina’s met leuke dingen tussen mij en de collega’s.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Sylvia 18 juli 2011 op 21:12

  Nice! En superleuk boekje, maar wat wil je met zo’n lieve oppas voor de kindjes! Jij wordt een goede mama!

 • Reageer Saskia 19 juli 2011 op 20:03

  Gefeliciteerd, geniet ervan!

 • Reageer Aline 19 juli 2011 op 22:20

  Zo dat is een leuk afscheidscadeau…

 • Reageer Liann. 21 juli 2011 op 12:10

  Gefeliciteerd!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge