Overige

094: Pannenkoeken bakken

Kevin houdt eigenlijk niet zo van pannenkoeken. Met spek vindt hij nog wel oké, maar gewoon ‘kaal’ vindt hij ze niet zo. Ikzelf vind pannenkoeken heerlijk. Niet voor elke week, zelfs niet voor elke maand, maar zo af en toe vind ik het heerlijk. Dus toen we van het weekend door de supermarkt liepen, stopte ik toch weer even bij het schap met pannenkoekenmix.

“Jammer dat jij niet zo van pannenkoeken houdt”, zei ik tegen Kevin. Toch vond Kevin dat ik het gewoon mee moest nemen. “Dan maken we het binnenkort gewoon en als je er een paar met spek maakt, eet ik gewoon gezellig mee.”

En zo stond ik vandaag pannenkoeken te bakken. Voor de eerste keer. En er is er gewoon geen één mislukt! We hadden pannenkoeken met spek, met kaas en gewoon ‘kale’ pannenkoeken. Het smaakte heerlijk!

350277211

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Aline 19 juli 2011 op 22:22

  Hmm lekker… Pascal is er doller op dan ik, en hij is dan ook degene die zelf aangeeft wanneer hij zin heeft om ze te bakken… (kan niet mooier toch)… en aan je foto te zien zijn ze inderdaad heel erg lekker geworden…

 • Reageer Eline 20 juli 2011 op 12:29

  lekker 😀

 • Reageer natanja 21 juli 2011 op 09:00

  hey wendy !!

  ziet er lekker uit die pannekoeken , helaas maak ik ze nooit voot mij zelf maar dat komt over een aantal jaartjes wel als mijn nichtje dan komt logeren

  groetjes natanja

 • Reageer natanja 21 juli 2011 op 09:01

  hey wendy !

  ziet er lekker uit die pannekoeken

  groetjes natanja

 • Reageer Willemvk 25 juli 2011 op 20:21

  De eerste mislukt mij eigenlijk altijd, waarschijnlijk iets met de pan die nog op temperatuur moet komen.

 • Reageer Lauradenkt 29 juli 2011 op 18:34

  Hmm, nu krijg ik trek in pannenkoeken!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge