Overige

095: Als varkentjes in de modder!

Onze tuin is momenteel één grote baggerbende. Sinds dit weekend is Kevin met de tuin begonnen. De oude schuttingen er uit, het grind uit de voortuin, een groot deel van de tegels eruit, enzovoort. De nieuwe schuttingen zitten er voor een deel al in, maar het is nu wel één en al modder. Maar ik had ook niet anders verwacht met deze waardeloze zomer vol regen, regen en regen.

IMG_9850

IMG_9852IMG_9853IMG_9860

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

2 Reacties

 • Reageer Caroline 26 juli 2011 op 20:28

  Wat een mooie layout heb je!
  Ben ook al ff niet meer hier geweest 😉
  Bevalt het samen wonen goed?
  Hopelijk wordt het weer wat beter, kan je vriend de tuin snel af maken 😉

  Liefs!!

 • Reageer Aline 26 juli 2011 op 23:22

  Zo jullie zijn er maar druk mee… heerlijk je eigen huisje, en alles naar je eigen keuze inrichten… en ach als straks de zon schijnt, dan is die modder ook wel weer verdwenen, en zit jij heerlijk te genieten in je tuin… 😉

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge