Overige

096: We gaan weer beginnen!

Het is weer zover: de laatste twee weken van de basisschoolvakantie en dat betekent hier in Hardinxveld… Tijd voor de Speel-In! En ook dit jaar, voor de achtste keer, ben ik weer als vrijwilliger van de partij.

Al maanden zijn we aan het voorbereiden: sponsors zoeken, spullen verzamelen, nieuwe hoeken verzinnen, nieuwe activiteiten verzinnen, medewerkers werven, klussen, vergaderen en ga zo maar door. En morgen is het dan zover: we gaan Sporthal De Wielewaal ombouwen tot kindervakantiespektakel De Speel-In.

Drie dagen zijn we daar mee bezig. Vloerplaten leggen, hoeken maken door dranghekken neer te zetten, tafels en stoelen neerzetten, marktkraampjes buiten neerzetten voor de klei- en kookhoek, bouwhekken om het terrein heen zetten. Dan heel de boel nog versieren. Eigenlijk kan je uiteindelijk niet meer zien dat het een sporthal is. Zelfs de kleedkamers worden omgetoverd tot mini bioscoop en mini discotheek. Alleen de wandrekken, baskets, ringen en touwen verraden waar het gebouw eigenlijk voor is bedoeld.

 

 

En als die drie dagen opbouwen voorbij zijn, dan mogen de kinderen komen. Vijf dagen lang kunnen ze zich van begin van de ochtend tot einde van de middag met van alles vermaken.

Jullie kunnen je misschien dus wel voorstellen dat ik even wat minder in het online wereldje zal zijn.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Speel-In? Kijk dan even op: www.speelin.nl

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

2 Reacties

  • Reageer Aline 2 augustus 2011 op 23:19

    Hier bij het buurthuis zijn de kinderen deze week een huttenkamo aan het bouwen… 😉

  • Reageer Lauradenkt 6 augustus 2011 op 10:27

    Leuk dat je hier aan mee werkt 🙂

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge