Travel + Trips

0101: Dagje Scheveningen

Gisterenmiddag stapten we in de auto en gingen we richting Scheveningen. We kwamen een ongeluk tegen en een wegafsluiting (oftewel: mega file!) en alsof dat nog niet genoeg was, was het in Den Haag/Scheveningen ook nog eens super druk. Het duurde dus wel even voordat we eindelijk onze auto hadden geparkeerd en het strand op liepen, maar het was het waard.

Eerst zijn we, over het strand, richting SeaLife gelopen. Kevin was daar nog nooit geweest en voor mij was het ook al heel lang geleden. We kochten twee kaartjes en we hebben daar een uurtje rondgelopen. Kevin keek zijn ogen uit, want ondanks dat het niet echt heel groot is, kan je de beesten wel allemaal van héél dichtbij zien.
Toen we SeaLife doorkruist hadden, was het buiten een beetje gaan regenen. Een paar druppels, dus niks om ons druk om te maken. Samen besloten we langs al de winkeltjes te lopen op de boulevard en zijn we even in Winkelcentrum de Palace Promenade geweest. Uiteindelijk zelfs nog het één en ander gekocht!

IMAG0193 IMAG0198IMAG0194 IMG-20110820-WA0001

 1. Twee mandjes voor alle folders, kranten, magazines, etc. onder de salontafel.
 2. Nog een keer de twee mandjes.
 3. Een RVS-/chroomkleurige kapstok voor op onze slaapkamer.
 4. Dit jurkje, maar dan in het zwart en een soort licht bruinig kleurtje.

Dit alles hebben we weer even teruggebracht naar de auto en toen zijn we wat gaan eten. Even snel, even makkelijk, bij de McDonalds. De volgende keer willen we een keer naar één van de vele eettentjes gaan, maar dan wilden we er ons eerst een beetje in verdiepen. Tips zijn dus van harte welkom!
Na het eten zijn we nog gaan midgetgolfen bij GlowGolf. Voor degene die het niet kennen: kijk even op www.glowgolf.nl. Kort gezegd is het dus midgetgolfen in het donker met alleen maar licht van de blacklights. Alles daar binnen geeft fluorescerend licht. Echt heel leuk om even tussendoor te doen. Uiteindelijk eindigden Kevin en ik in een gelijkspel. We mochten van de vriendelijke meneer aan de balie nog een keer, maar we wilde nog even buiten kunnen rondlopen voor dat het vuurwerk zou beginnen.
Weer buiten aangekomen zijn we de pier op gegaan en hebben we een tijdje staan kijken bij het bungeejumpen. Stiekem wil ik het ooit ook wel een keer doen, maar tegelijkertijd vind ik het ook wel een beetje eng. Wie weet, ooit…
Om kwart voor 10 zou het vuurwerk beginnen, dus om kwart over 10 zijn we weer terug gaan lopen naar het strand om daar een plekje te zoeken om te gaan zitten. Inmiddels zat het hele strand al vol met mensen, maar toch vonden we nog een mooi plekje bijna recht voor de boot waarvan af het vuurwerk zou worden afgeschoten. Eerst gaf de Gemeente Den Haag een vuurwerkshow en om half 11 was Nederland aan de buurt om hun show voor het Internationale Vuurwerkfestival te laten zien. Het was erg mooi om te zien. Er werd vooral gebruik gemaakt van de kleuren rood, wit en blauw en ook oranje(goud) was van de partij. Vooral het einde was heel mooi! De lucht was gevuld met oranje/goude glitters.

En toen was het tijd om aan de lange rit naar huis te beginnen. Van ons plekje op het strand teruglopen naar het parkeerterrein. Daar in de rij voor de betaalautomaat. Toen weer in de rij om het parkeerterrein te verlaten en toen in de lange file om de rijksweg te bereiken. Uiteindelijk waren we tegen 2 uur ‘s nachts thuis en konden we eindelijk naar bed.

En vandaag hebben we lekker niks gedaan, behalve een 2,5 uur lange wandeling richting Boven Hardinxveld en weer terug, onder het genot van een ijsje.

IMAG0197

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Eline 21 augustus 2011 op 21:38

  leuke foto’s, vooral de laatste 😉

 • Reageer Susanne 22 augustus 2011 op 08:39

  Klinkt als een erg leuke dag!

 • Reageer Saskia 22 augustus 2011 op 10:40

  Klinkt als een gezellige dag! Leuke foto’s en aankoopjes 🙂

 • Reageer Sylvia 23 augustus 2011 op 15:01

  Gezellig hoor meid! Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad! 😉 En eindelijk je mandjes haha! Het jurkje staat je goed

 • Reageer Liann. 23 augustus 2011 op 19:19

  Leuk!
  Mijn zusje had het vuurwerk gefilmd, zag er erg mooi uit 🙂

 • Reageer Aline 24 augustus 2011 op 21:04

  Kijk eens aan, alles gehaald van het lijstje… heerlijk genoten als nog… 😉

 • Reageer Aleida 26 augustus 2011 op 11:16

  Klinkt heerlijk, en nog nooit van glowgolf gehoord.. grappig

 • Reageer Caroline 29 augustus 2011 op 12:17

  Heey,
  Erg mooie foto!!
  En leuke spulletjes die je gekocht hebt!
  Altijd heerlijk om langs het strand te wandelen.

  Liefs!!
  (voorheen mylifenandbeauty)

 • Reageer Esmeralda 30 augustus 2011 op 21:48

  Klinkt als een hele leuke dag! En wat is dat ‘bedroom’ ding leuk! <3

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge