Overige

097: Het is weer voorbij!

De twee weken Speel-In zijn weer voorbij. Met een piek van meer dan 850 kinderen mogen we toch wel weer zeggen dat het geslaagd was. Maar voor mij nooit meer op deze manier. Respect voor de dames die normaal gesproken in het “Magazijn” staan. Ik heb altijd wel geweten dat dit een zware taak is, maar je kan gerust spreken van één van de zwaarste taken op de Speel-In. Dit jaar deelde ik deze taak met Sylvia en Janneke en wat een drama heeft dat opgeleverd zeg. Maar goed, daar ga ik verder niet op uitwijden, want dat verdient de energie niet. Geen zin in negatief gedoe, want “ik sta lekker positief in het leven”! En dat laatste met een dikke knipoog naar jullie Mede-Magazijn-Meiden!

IMG_0053       IMG_0192

En nu is het weekend en na dit weekend moet ik weer aan het werk. Gelijk de eerste week al een halve dag extra werken. Ach, gelukkig vind ik mijn werk fijn. Dan is het allemaal wat minder erg, toch? Maandag zijn de kinders op de BSO nog een dagje vrij (studiedag van de leraren). Ben benieuwd hoe hieperdepieper ze allemaal zullen zijn nu de vakantie voorbij is. Ik ben in ieder geval nu al toe aan de volgende vakantie. En dan wel echt vakantie! Inclusief lekker niks doen en even weg. Misschien in oktober even een weekendje … als dat op mijn werk kan.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Aline 12 augustus 2011 op 23:59

  Nou geniet nog even van het weekend zou ik zo zeggen…

 • Reageer Susanne 13 augustus 2011 op 11:55

  Serieus in de eerste week al een studiedag, wat een luie docenten! Geniet nog maar lekker even van je weekend!

 • Reageer Eline 14 augustus 2011 op 20:49

  leuk logje!

 • Reageer Saskia 14 augustus 2011 op 22:09

  Leuk blogje en foto’s!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge