Travel + Trips

0104: Movie Park, here we come!

Voor de zomervakantie was begonnen hadden we al besloten dat we in oktober en in december ook nog een keer er lekker tussen uit zouden gaan. In oktober een weekendje en in december een (mid)week. De vakanties werden op mijn werk aangevraagd en na mijn zomervakantie kreeg ik te horen dat het goed was en dat ik dan vrij kon zijn. En aangezien september is begonnen, duurt het niet lang meer of dat weekend breekt aan. Een weekend naar Duitsland, met z’n tweeën, in een hotel inclusief ontbijt en (en daarvoor deden we het vooral) twee dagen Movie Park.

Ik ben nog nooit in Movie Park geweest. Niet toen het nog van Warner Bros. was en ook niet nu het voornamelijk om Nickelodeon draait. Aangezien ik wel een fan van de pretparken ben, wilde ik daar nog wel een keer naar toe. Dus bedacht ik me om er dan maar gelijk een weekendje weg aan vast te koppelen. Zo gezegd, zo gedaan en gisteren hebben we naar wat zoek- en speurwerk een hotel geboekt.

Op vrijdag vertrekken we en kunnen we vanaf 14.00 uur inchecken in het hotel. Die eerste dag zullen we waarschijnlijk niet heel veel bijzonders doen. Misschien even kijken in Oberhausen bij het één na grootste winkelcentrum van Europa (CentrO). Ben dan wel niet zo’n shopfan, maar ik ben dan toch wel nieuwsgierig hoe groot dat dan eigenlijk is. De zaterdag en zondag zullen in het teken staan van Movie Park. Lekker door het park heen lopen en attracties doen. Ook heb ik daarvoor All Inclusief kaartjes besteld. Voor Movie Park dus, wat betekend dat we er gratis kunnen eten en drinken. Ook heel fijn, want dan hoef je tenminste niet de halve dag te sjouwen met een overlevingspakket. Zondag is dan gelijk ook weer de dag dat we naar huis gaan. Hopelijk met leuke foto’s en leuke herinneringen, want al is het maar een “pretparkweekend” we zijn toch even weg van alles en lekker samen!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer joyce 2 september 2011 op 22:58

  Gelukkig heb je een makkelijke goeie camera om mee te nemen dus dat komt vast wel goed!! Hoef je net te zeulen met die teletens van je haha

  Btw je brengt me gelijk op ideeen thank you!! Gerben heeft niks met pretparke maar wel met shoppe, niet dat er nog veel uit gegeveb wordt maar bn nu toch ook wel nieuwschierig naar dat winkelcentrum!!

 • Reageer Saskia 3 september 2011 op 09:13

  Hier willen wij ook nog eens heen 🙂

 • Reageer Caroline 4 september 2011 op 21:51

  Movie world is echt super leuk!! Ik ben er al een paar keer geweest..
  Je Layout is ook super mooi geworden!!

  Liefs!!

 • Reageer Aline 11 september 2011 op 00:18

  Wat een leuk vooruitzicht, ik ben er ook nog nimmer geweest…

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge