Travel + Trips

0107: Lekker luxe doen

Pas geleden vertelde ik jullie dat ik een weekendje Duitsland voor ons twee had geboekt. Maar inmiddels is er nog meer geboekt. Toen ik op mijn werk vrij ging vragen voor dat weekendje Duitsland (ik heb dan namelijk de vrijdag er voor en de maandag daarna, vrij), heb ik gelijk een weekje vrij gepland in december. En voor dat weekje hadden we gelijk ook plannen. Lekker met z’n twee een midweek luieren en relaxen in een huisje van Center Parcs!

We gaan naar het Center Parcs park Het Meerdal in Limburg. We hebben daar een twee-persoons bungalow geboekt en, gewoon omdat het kan, hebben we de VIP-service er bij geboekt. We zijn dus van alle luxe voorzien op het gebied van de inrichting van het huisje (bijvoorbeeld: vaatwasser, bubbelbad met LED-verlichting en sauna) en dan krijgen we ook nog eens dagelijks verse broodjes aan de cottage, een handdoekenpakket en keukenpakket. Heerlijk.

Verder hebben we er ook al twee avonden uit eten in het Market restaurant bij geboekt. Ook ik ben er voor mijn rust, dus ik heb geen zin om dan elke avond te gaan staan koken. We willen ook één avondje gourmetten in de bungalow en wat we de andere avond doen, verzinnen we tegen die tijd wel.

Dat is dus ons plan voor de eerste week van december. Ik heb er nu al zin in! Maar eerst ons weekendje Duitsland volgende maand. Dat duurt nog maar 23 dagen. Center Parcs moet nog 2 maanden en 2 weken wachten.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

9 Reacties

 • Reageer Saskia 21 september 2011 op 13:17

  Nice hoor, alvast heel veel plezier! Rond die dagen zit ik in Londen 🙂

 • Reageer Caroline 21 september 2011 op 19:41

  Veel plezier!!
  En geniet lekker van de rust 😉

  Liefs!!

 • Reageer Willemvk 21 september 2011 op 21:27

  Precies, je bent op vakantie voor je rust. Dan wil je geen gedoe met koken 😀

 • Reageer Aline 22 september 2011 op 00:06

  Hier ben ik ooit geweest toen ik zestien was… erg leuk park… geniet ervan… 😉

 • Reageer Liann. 22 september 2011 op 19:14

  Klinkt helemaal top!

 • Reageer Chantal 24 september 2011 op 08:53

  Wat heerlijk zeg. Geniet ervan!

 • Reageer tiejn199_1@hotmail.com 2 oktober 2011 op 09:26

  Centerparcs is het mooist in de winter!! Ik zou zeggen: Geniet!

 • Reageer Danielle 10 oktober 2011 op 23:30

  Heerlijk! Mijn vriend en ik gaan volgende maand een weekje naar Londen en daar kijk ik ook heel erg naar uit! 😀 Nog een paar nachtjes slapen tot Duitsland, oh yeah!

 • Reageer Eva 11 oktober 2011 op 11:34

  Wat leuk zeg! Heb ook zoveel zin om weer even weg te gaan! 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge