Travel + Trips

0109: Mijn eerste concert

Op een zondag twee weken geleden, reden Kevin en ik langs de Ahoy in Rotterdam. Mijn oog viel op het bord met alle aankomende optredens en daar zag ik staan dat Britney Spears 19 oktober zou optreden. “Waarom weet ik dat soort dingen nou nooit? Had misschien wel leuk geweest om naar toe te gaan.”, zei ik tegen Kevin. Toen Britney Spears nog ‘Hot & Happening” was, was ik wel een groot fan van haar muziek en om heel eerlijk te zijn, vind ik haar nieuwe nummers eigenlijk ook wel goed. Daarbij optellend dat ik eigenlijk nog nooit bij een concert ben geweest, zorgde er voor dat Kevin zei: “Nou, dan kijken we thuis toch of die kaartjes niet nog gewoon te koop zijn? Lijkt mij ook wel leuk om heen te gaan.” Zo gezegd, zo gedaan. Kaartjes waren nog te koop en dus belde ik zusje op om te vragen of zij ook mee wilde. Dat wilde ze wel. De kaartjes werden besteld en afgelopen woensdagavond zaten wij in Ahoy.

De avond begon met een optreden van Destinee & Paris en Joe Jonas en daarna begon Britney Spears. We konden het goed zien vanaf onze plek. Jammer dat het op foto’s altijd zo veel verder weg lijkt en jammer dat de meeste foto’s ook dramatisch mislukt zijn. Ik had mijn gewone compact camera mee, maar achteraf had ik gewoon mijn spiegelreflex mee kunnen nemen. Ach, helaas.

Er zijn inmiddels veel hele negatieve recensies, maar ik vond het echt een topavond. Oké, ze zong misschien niet alles live, maar hoeveel grote artiesten doen dat tegenwoordig nog? Ik vond dat Britney gewoon een hele goeie show weggaf en wij hebben het in ieder geval reuze naar ons zin gehad!

      

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Saskia 22 oktober 2011 op 08:52

  Fijn dat het zo’n leuke avond was!
  Ik ben nooit echt groot fan geweest van Britney Spears…
  Wel jammer dat ze niet alles Live zong want er zijn wel degelijk artiesten die dit wel doen.

  • Reageer It's Wendy! 23 oktober 2011 op 11:08

   Dat zal vast wel, maar kan me ook voorstellen dat het soms gewoon niet meer gaat. Mensen verwachten steeds meer een “levende videoclip” daar op zo’n podium. Ze moet dansen, springen, 4x omkleden, op bewegende podiumdelen staan, omhoog getakeld worden… snap best dat het dan gewoon niet altijd lukt om live te zingen.

 • Reageer joyce 22 oktober 2011 op 10:22

  Geen enkele negatieve recensie neemt dit nog van ons af!!!! Yeah britney spears!!! O my god 😉

 • Reageer Saar 22 oktober 2011 op 13:02

  Ze heeft nog nooit echt live gezongen geloof ik. Jammer eigenlijk. Mocht je ooit je DSLR willen meenemen, verstop hem dan heel goed, want eigenlijk mag je geen foto’s maken bij concerten en ze zijn niet te moeilijk om hem in te nemen ;).

  • Reageer It's Wendy! 23 oktober 2011 op 11:10

   Tja, de sites zijn er een beetje wazig over. De ene zegt ‘geen foto- en filmapparatuur’ en bijv. op de site van Ahoy zelf zegt dat alleen het professionele spul niet mag. Desondanks zag ik trouwens diverse meiden (en die waren echt geen pers) met spiegelreflex-camera’s lopen. En voor de rest had iedereen een gewone camera mee.

 • Reageer Caroline 22 oktober 2011 op 19:54

  Altijd leuk!
  Ik vind de foto’s erg mooi.
  In december ga ik naar Coldplay, ben benieuwd!

  Liefs

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge