Travel + Trips

0110: Fright Nights

Al een aantal jaar (een stuk of zes) gaan Kevin en ik naar de Fright Nights in Walibi. En meestal blog ik er dan wel over. Zo ook dit jaar. Dit jaar geen grote groep, maar een gezellig ploegje van vier. Klein en fijn. En ik was benieuwd: zou ik dit jaar dan heel misschien weer een keer gaan schrikken?

Er waren twee nieuwe spookhuizen. Twee gebouwen waarvan ik nog niet wist wat ik er kon verwachten. Toch vind ik meestal wel weer dingen waardoor ik toch weet wat ik kan verwachten. Voorbeeld: hangen er schilderijtjes, dan kan je er vanuit gaan dat die naar beneden kunnen zakken en dat daar dan ineens een griezel achter zit die zijn hand of iets dergelijks naar je uit steekt. Het is ervaring, maar een soort ervaring die ik eigenlijk liever niet zou hebben. Het maakt het zo saai.

Maar ik had dit jaar een dame mee zonder Fright Nights-ervaring. En (sorry voor de persoon in kwestie) daar moet ik natuurlijk misbruik van maken. Niet door haar extra te laten schrikken. Nee, ik gebruik haar om zelf te kunnen schrikken. En dat lukte bij spookhuis nummer 3, toen ze het lef kreeg om met mij er doorheen te lopen in plaats van met haar vriend. Ik voorop en zij achter me aan, me stevig beethoudend en toch weer een tikkeltje banger bij gebrek aan haar vriend (die expres een heel eind achter ons ging lopen). En het hielp! Griezels laten mij met rust, omdat ze zien dat ik niet de bange ben (ik loop voorop, ik loop gewoon door) …. maar! Ze zien wel dat de dame achter mij wél de bange is! Ze laten haar schrikken, zij begint te gillen, springt opzij, trekt mij mee en aangezien ik niet kan zien wat er achter mij gebeurt, schrik ik me ook een hoedje en gil net zo hard mee! Missie geslaagd! Ik heb blauw gelegen van het lachen. En gelukkig kon de andere dame in kwestie er ook nog om lachen.

  
  

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Susanne 25 oktober 2011 op 13:02

  Oh ik ben zo niet van de spookhuizen, ik zou er geen eens ingaan. Ik vind het horror gedeelte in Madame Tusseau al verschrikkelijk 😉

 • Reageer Esmeralda 25 oktober 2011 op 20:17

  Ik ben er ook een aantal keer geweest en het is keer op keer weer geweldig! =D

 • Reageer Caroline 25 oktober 2011 op 21:03

  Ik ben er niet z’on fan van. Ben er zelf ook nog nooit geweest.

  Liefs!

 • Reageer Saskia 26 oktober 2011 op 17:48

  Ziet er gezellig uit. Zelf ben ik er nooit geweest, maar lees en hoor er wel veel dingen over.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge