Challenges + Tags

0112: 30 Days Challenge, Day 3

Dit gaat de eerste ‘moeilijke’ opdracht van de 30 days challenge worden, want wat moet ik in hemelsnaam over mijn ouders gaan vertellen? Maar goed, ik ga gewoon beginnen en ik zie wel waar het schip strandt.

Mijn moeder is geboren op 14 maart 1960 en kreeg als naam Florina. Haar roepnaam was Ina, maar dat is (door voor mij onduidelijke redenen) veranderd naar Ineke. Zo wordt ze nu door iedereen genoemd. Mijn moeder woonde in Vuren en was het eerste kind van mijn opa en oma. Na haar volgde nog mijn tantes Marjan en Leontine.

Mijn vader is geboren op 28 juni 1959 en kreeg als naam Dirk-Giel met als roepnaam Dinny. Mijn vader woonde als kind al in Sliedrecht en was ook het eerste kind van mijn opa en oma van vaderskant. Na hem kregen ze nog een dochter, mijn tante Margriet.

Hoe mijn vader en moeder elkaar precies ontmoet hebben, weet ik niet. Het was volgens mij in ieder geval in het uitgaansleven. Ik weet zelfs niet meer precies wanneer ze getrouwd zijn, maar in 1987 werden ze ouders… van mij!

Ze werken nu beide bij een groothandel in automaterialen. Mijn vader staat achter de balie als verkoper en mijn moeder doet de boekhouding.

Verder weet ik eigenlijk niet veel te vertellen over mijn ouders. Ik weet eigenlijk erg weinig van hun leven voor ze mij kregen, dus laat ik het hier maar bij!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

Geen Reacties

Laat een reactie achter

CommentLuv badge