Overige

0115: Long time no see!

En zo hadden jullie opeens al 3 weken niet meer van mij gehoord hier op ItsWendy.nl. Niets ernstigs aan de hand hoor, maar dat wisten jullie vast wel als je me ook een beetje volgt op Twitter en/of Facebook. Maar goed, toch maar weer eens een update.

Met Charlie en O’Malley gaat het super goed! Ze groeien als kool en zijn ontzettend lief. Ze zijn inmiddels alweer bijna 6 weken oud. Zoals elke kitten houden ze van spelen, stoeien en slapen. Ik heb met mijn moeder afgesproken dat we ze op 16 december komen halen (vrijdagavond). Als het goed is heb ik de hele week daarna vrij en kan ik lekker bij ze zijn als ze wennen aan hun nieuwe thuis. Nog even geduld dus, maar dat is geen straf, want ik kan ze zo vaak zien als ik maar wil. Dat is het voordeel van als de huidige eigenaren je ouders zijn. Ik zal hier geen ‘overkill’ aan foto’s neer gaan zetten. Wil je meer foto’s zien? http://on.fb.me/tUzYsS 

IMG_1394 IMG_1395 IMG_1407 IMG_1410

Ondertussen haak ik ook rustig verder. Ik heb inmiddels een Sinterklaasje af en ben bezig met zwarte piet. Zwarte piet ligt alleen wel al een weekje stil, omdat ik een wondje op mijn vinger had. Dat haakte niet zo heel prettig. Maar ik ga er vandaag of morgen weer aan verder.

Kevin is bijna jarig (4 december) en dat vieren we op 3 december. Voor die tijd wil ik de woonkamer helemaal af en gezellig hebben. Niet dat we nu al een half jaar in een bouwput wonen ofzo, maar het was gewoon nog niet helemaal af. We wilde nog nieuwe vensterbanken over de huidige heen leggen, omdat de huidige maar heel smal zijn en niet zo mooi. We hebben helemaal nog niet genoeg (sfeer)verlichting, dus ik heb pasgeleden al twee lampen gekocht voor in de vensterbank, maar er moet eigenlijk ook nog een leuke/mooie stalamp komen. Wat plantjes hier en daar. Wat gezelligs voor aan de muren. Het moet gewoon echt nog een de puntjes op de i krijgen en daar zijn we dus hard mee bezig.

Ow ja, die ‘30 Days Challenge’ wordt echt nog wel verder gedaan door mij. Maar ik had al gewaarschuwd: het zal op mijn eigen tempo gaan. Dus blijf vooral af en toe een bezoekje brengen en dan zie je de rest vanzelf verschijnen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Saskia 23 november 2011 op 10:36

  Oh wat een lieffie zeg! En het worden nog drukke dagen zo te horen. Alvast gefeliciteerd met je vriend 🙂

 • Reageer Olga 27 november 2011 op 13:05

  Wat een onwijs lieve bolletjes wol zijn die katten! 😀

 • Reageer darcy 27 november 2011 op 18:56

  awwwwww wat eeen lieverdjeee !!! Gefelicteerd alvast met kevin btw

 • Reageer Klorriemorrie 28 november 2011 op 12:22

  wat een cutie!!! Leuk dat t zo goed gaat! 🙂 En alvast gefeliciteerd met Kevin.

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge