Lifestyle

0116: Jaaroverzicht 2011

Het is december. De laatste maand van het jaar. Het jaar 2012 is bijna voorbij en in dat jaar is er echt zoveel gebeurt. Ik vond het dus wel weer tijd voor een overzichtje. Eén voor één zal ik al de maanden van het jaar doorlopen en de hoogte- en dieptepunten nog eens doornemen.

JANUARI
In deze eerst maand van 2012 hadden we eigenlijk maar één ding aan ons hoofd: ons huisje! Net voor het einde van 2011 kregen we te horen dat we eerste op de lijst waren voor een huurhuis in Hardinxveld-Giessendam. In januari kregen we de sleutel en dus stond deze maand in het teken van klussen, kopen, klussen en nog meer klussen.

FEBRUARI
Ook deze maand stond voornamelijk in het teken van klussen in ons huisje. En dan vooral het schuren en overnieuw verven van alle deuren en ramen. Wat een rot klus was dat zeg! Ik ben echt blij dat dat inmiddels ver achter ons ligt.

MAART
Ons huis kreeg kleur in maart. De muren werden voorzien van een mooi behangetje. Vooral de slaapkamer valt op: wit met rood! En dat rode behangetje heeft nog even voor nachtmerries gezorgd (lees meer), maar alles kwam uiteindelijk weer goed.

APRIL
We klussen gewoon door, maar inmiddels zijn we ook wel toe aan een beetje afleiding van al dat klussen. En dat komt mooi uit, want deze maand beginnen de feestweken in Hardinxveld! Even lekker niet aan klussen denken en helemaal uit ons dak in de feesttent.

MEI
Wat een heerlijke en gezellige maand was dit! Het huis is voor het grootste gedeelte af. Ik had nog een heerlijk feestweekend in de feesttent. Ik ging samen met mijn zusje, neefje en nichtje naar de Efteling. Ik genoot van de zon samen met Sylvia bij de autocross in Boven Hardinxveld. Zoals ik al zei: een heerlijke en gezellige maand!

JUNI
In juni werd ik 24 jaar en gingen we in ons huis wonen. We sliepen er wel al een in het weekend, maar nu zouden we er echt blijven wonen. En dat was natuurlijk wel wennen. In het begin had ik echt het gevoel van een vakantiehuisje en dat we ooit weer een keer naar ons ouderlijk huis zouden gaan.

JULI
In juli hoorde ik dat mijn contract voor een jaar zou worden verlengd. Dit was super nieuws, zeker omdat het op dat moment niet zo goed ging in de kinderopvang. Minder kinderen en dat betekend dat er minder personeel nodig is. Maar ik mocht gelukkig nog een jaar blijven. De tuin van ons huis kreeg een nieuwe schutting en we begonnen weer aan de Speel-In.

AUGUSTUS
De Speel-In ging voorbij en ik besloot te stoppen met het Speel-In Team. Elk jaar was er wel gedonder en dit jaar werd ik (voor mijn gevoel) persoonlijk aangevallen. Ik was er klaar mee. Of ik volgend jaar nog wel kom om foto’s te maken? Ik weet het niet.

SEPTEMBER
In september boekten we twee mini vakanties. Een weekend naar Duitsland en een midweek naar Center Parcs. Dat werd aftellen! Deze maand begon ik ook aan de 30 Days Challenge, maar dit zou ik nooit af maken.

OKTOBER
Bij mijn ouders thuis werden drie kittens geboren. Super schattig en leuk. En het beste daarvan: twee daarvan zouden bij ons komen wonen! We gingen naar Duitsland en hadden het enorm naar ons zin. Lekker genieten van elkaar. Ook ging in voor het eerst naar een concert: met mijn zusje en Kevin. En van wie was dat concert? Britney Spears. Het was echt heel leuk om een keer mee te maken en ik wil zeker wat vaker naar een concert gaan. Ook begonnen de Fright Nights in Walibi weer en dat werd dus lekker een dagje pretpark met een avondje griezelen.

NOVEMBER & DECEMBER
In november en december was het wat rustig op mijn blog. In november gebeurde gewoon niet zo veel. In december hadden we de eerste verjaardag in ons huis. Daarna gingen we een midweek naar Center Parcs en de week daarna kwamen de kittens Charlie en O’Malley bij ons wonen. En dat laatste is nu 3 dagen geleden. Het is vandaag maandag 19 december en ik heb nog een weekje vrij. De kerstboom staan in ons huis en de kerstdagen staan voor de deur. Ik ben heel benieuwd wat 2012 gaat brengen, maar voor het zover is wil ik bij deze al mijn lezers alvast hele fijne kerstdagen wensen!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Caroline 19 december 2011 op 17:14

  Een mooie lijst aan gebeurtenissen!
  Jammer dat je 30 days challenge nooit afgemaakt hebt..
  En heerlijk die vakanties!

  Fijne feestdagen

  Liefs!!

 • Reageer Esmeralda 19 december 2011 op 20:45

  Mooi lijstje! 🙂 Ik moet ook maar weer eens beginnen aan dé lijst 🙂

  xx

 • Reageer Saskia 20 december 2011 op 10:14

  Leuk overzicht. Geniet in jullie huisje.
  Bij mij komen er zoals elk jaar 2 posten te staan, net zo’n soort overzichtje 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge