Overige

0119: Bedankt Kerstman!

Kerstmis is weer voorbij. Onze buikjes rond van al het lekkere eten en onze handen vol met allerlei cadeautjes. Hoe wij onze kerstdagen hebben doorgebracht, lees je in dit logje.

IMG_1566Eerste kerstdag
Op eerste kerstdag zijn we de dag goed begonnen met een kerstontbijt. Om 8 uur was ik mijn bed al uit om de tafel te dekken. We hadden de dag daarvoor allerlei soorten afbak-broodjes gehaald en konden deze nu lekker met z’n tweeën gaan opeten. Allerlei soorten beleg er bij en een lekker glaasje sinaasappelsap. Ook pakten we cadeautjes uit, maar wat daar allemaal in zat, kom ik later op terug.

Vervolgens stond er begin van de middag een bezoekje aan de bioscoop op de planning. We gingen naar Pathe de Kuip in Rotterdam en we keken daar naar “Puss in Boots”. De Nederlandse versie, dat wel. Ik had geen zin in 3D en alleen de Nederlandse versie was er in gewoon, normaal 2D. Daarna zijn we even langs Kevin zijn moeder geweest. Die deed niks aan de kerst, dus het was gewoon even wat drinken voor het idee.

‘s Avonds hebben we samen gegourmet. Lekker op ons gemakje, heerlijk genieten. Daarna nog een spelletje op de Wii gedaan en toen was het bedtijd.

Tweede kerstdag
’s Ochtends aten we dat wat de vorige ochtend was overgebleven. Daarna gingen we weer de auto in en weer naar Rotterdam. Dit keer niet voor de bioscoop, maar voor het kerstcircus in Ahoy. Deze begon om 12.00 uur en duurde tot rond 15.00 uur. Het was kleiner dan ik dacht, maar ondanks dat was het wel ontzettend leuk. Daarna gingen we richting mijn ouders waar we ‘s avonds ook zouden eten. Uiteraard weer gourmet, maar goed.. het is ook gewoon lekker. Tussen het eten door pakten we nog meer cadeautjes uit.

Rond een uur of 11 ‘s avonds waren we weer thuis en gingen we naar bed. De dag daarna moesten we beide gewoon weer werken… Helaas!

En wat stond er onder de kerstboom?
De blu-ray van het concert van Britney Spears, de films “Princess & the Frog”, “Rapunzel” en “De Leeuwenkoning, een oplaadstation voor mijn Wii Remote Controllers, het spel Wii Party, het luchtje “Love for Love” van Gloria Vanderbilt, Monopoly, een mini garde en een kaasschaaf, een make-up-tasje met allerlei make-up dingetjes erin, een contactgrill en een haarstyler van Philips (13-delig).

IMG_1511

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Caroline 28 december 2011 op 23:52

  Jullie hebben heerlijke dagen gehad en prachtige cadeau’s gekregen!

  Ook een mooie kerst boom.

  Liefs

 • Reageer Aleida 30 december 2011 op 13:28

  Heerlijke dagen dus… de kerstboom is onwijs mooi trouwens!

 • Reageer Liann. 31 december 2011 op 17:08

  Fijn dat jullie het leuk hebben gehad!
  En je bent goed verwend door de kerstman 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge