Overige

0120: Welkom 2012

Het is alweer maandag 2 januari 2012. Een nieuwe week, een nieuwe maand en een nieuw jaar. Vandaag moest er weer gewoon gewerkt worden. Nou ja, gewoon. Ik was wel al wat eerder thuis, omdat het gewoon nog heel rustig is op mijn werk. En dat kwam wel lekker uit, want stiekem was (ben) ik gewoon nog heel erg brak van het afgelopen weekend. Vrijdagavond gefeest in de sporthal en zaterdagavond ook tot een uur of zes (’s ochtends). Dan “op tijd” weer opstaan en een deel van de (verplichte) familie bezoekjes doen, helpt niet echt mee aan je lichamelijke gesteldheid. Maar hey, we leven nog en gelukkig ben ik de mazzelaar op deze planeet die gewoon morgen en overmorgen haar vrije dagen heeft. Genoeg tijd nog om bij- en uit te slapen.

Maar goed, gefeest in de sporthal. Hetzelfde als de afgelopen 8 (?) jaar. De sfeer was wel aardig, maar ergens is het het gewoon niet meer. Waarom niet? Geen idee. Of het nou gebrek is aan een gezellige, grote vriendengroep (we liepen nu maar met z’n tweeën/drieën) of omdat we gewoon te oud worden voor dit feest (het schijnt bedoelt te zijn voor de 15/16/17 jarige ofzo), ik weet het niet. Jammer, want in mijn beleving zou het echt nog wel wat kunnen zijn ook voor de oudere jeugd (ik ben immers “pas” 24, kom op!). Naja, we hebben ons vermaakt en dat vinden wij beter dan op zo’n avond om 1 uur alweer je bed in duiken. Niks tegen de mensen die dat wel doen hoor, misschien praat ik over een aantal decennia ook wel anders.

Ik heb een paar foto’s gemaakt, maar die zijn echt beroerd geworden. Dus zal miniaturen neerzetten en jullie de vergrotingen besparen. Het was gewoon niet de sfeer voor een hele berg gekke, gezellige foto’s. Jammer, maar helaas. Misschien voor volgend jaar wat anders verzinnen?

   

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Saskia 2 januari 2012 op 21:25

  Een heel gezond & gelukkig 2012 gewenst.

 • Reageer Danielle 3 januari 2012 op 14:29

  Happy 2012!! Ik ben dit jaar voor het eerst niet uitgeweest met o&n en eigenlijk was dat best relaxed, spelletjes doen, gezellig samen zitten en champagne drinken… uitgaan doe ik op een normale zaterdagavond wel weer 😉

 • Reageer Caroline 3 januari 2012 op 20:33

  De beste wensen voor 2012!

  Liefs!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge