Overige

A Fresh New Start!

We gaan het helemaal anders doen. Mijn blog was helemaal aan het doodbloeden. Elke poging om er weer nieuw leven in te blazen, mislukte totaal! Nou waren het ook niet echt de meest bijzondere pogingen: ik probeerde weer wat meer te loggen en meer was het eigenlijk niet. En al die ik-ga-meer-loggen voornemens verdwenen als sneeuw voor de zon. Ik wist niet meer wat is moest schrijven. Bloggen over de dagelijkse dingen werd saai: voor mijn gevoel bestaat het leven soms alleen maar uit werken en niks doen. Nou niet echt de meest interessante dingen om tientallen log mee te vullen.

Mijn bezoekers zijn ook helemaal verdwenen. Jammer, want om eerlijk te zijn is dat toch eigenlijk wel het leukste aan het hebben van een blog. Vind ik dan. Mijn laatste log was een “Ask Me Everything” log en daar kwamen maar twee (!!) (Saskia en Caroline: bedankt!) reacties op. Beetje jammer vond ik dat, want ik had stiekem wel wat meer verwacht/gehoopt. Nou ligt dat teruglopende bezoekersaantal misschien ook aan mijn bezoekjes aan andere. Ik moet eerlijk toegeven dat dat ook niet heel veel gebeurde. Of ik deed het wel, maar reageerde niet op de logjes. Ja, hoe moeten jullie dan weten dat ik ben lang geweest?

Wat wil ik dan allemaal gaan doen en/of veranderen? Ik wil proberen wat meer vaste thema’s te gaan behandelen. Een terugkomend iets wat elke week, twee weken of maand behandeld word. Wat dat precies moet worden, weet ik eigenlijk nog niet. Verder lijkt het me ook heel leuk om eens in de zoveel tijd een vlog online te zetten. Emma doet dit bijvoorbeeld regelmatig en ik vind dat echt super! Alleen moet ik me dan wel even over mijn schaamte heen zetten. Plus dat ik dan ook echt eens moet gaan nadenken wanneer en waarover ik die vlogs wil laten gaan. En als derde wil ik wat meer met foto’s gaan doen. Ik vind foto’s zo’n enorme toevoeging hebben aan een blog! Zoals men wel zegt: een foto zegt meer dan duizend woorden.

Genoeg ideeën dus en nu nog de uitvoering. Om de uitvoering wat makkelijker te maken, wil ik wat meer logjes vooruit kunnen schrijven. En om dat weer makkelijker te maken, ga ik stoppen met het nummeren van mijn logs. Ik ben daar ooit mee begonnen, maar eigenlijk ben ik de toegevoegde waarde hiervan wel een beetje kwijt. Lekker belangrijk dat het log nummer 64 is. Verder wil ik de enkeling die nog bij mij langs komt vragen om mij elke denkbare tip te geven die je kunt verzinnen. Dat kan natuurlijk op elk gebied zijn: widgets, plugins, lay-out ideeën, ( v)log onderwerpen, andere bloggers om te gaan volgen, het maakt me allemaal niet uit! Alles is welkom, als het er maar voor zorgt dat ik er geen spijt van krijg dat ik ooit überhaupt aan bloggen ben begonnen! Want dat is echt wel het laatste wat ik wil!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Caroline 31 januari 2012 op 22:26

  Succes met je nieuwe start!! Ik ben benieuwd.

  Liefs

 • Reageer Susanne 1 februari 2012 op 15:42

  Ik kom ook vaak op blogs, maar vergeet iets achter te laten. Zal wel een blogger-trekje zijn. Ik ken je probleem wel, bij mij is het leven ook niet altijd al te boeiend. Je wilt toch blijven bloggen en dan kom ik in de knoop. Ik heb zo snel dus ook geen tips 🙁

 • Reageer Saskia 1 februari 2012 op 22:11

  genoeg leuke ideeën, succes ermee!

 • Reageer Rianne 5 februari 2012 op 19:18

  Grappig.. ik ben pas ook gestopt met het nummeren van mijn blogs. Geen flauw idee eigenlijk waarom ik daar ooit mee begonnen was! Succes met dit leuke doel! Ik kijk uit naar de blogs die nog komen gaan. Wat dacht je van Music Monday of Super Saturday?? Er is voor elke dag van de week wel een speciaal thema aan te hangen… Good luck!

 • Reageer Nienke Dekker 7 februari 2012 op 15:33

  Hee Wendy,

  Ook ik ben een ‘geheime’ lezer van je blog, vind dat je erg leuk schrijft.
  Dus ook al laat ik nooit (bijna nooit dan, haha) iets van me horen, ik ben er wel!!!
  Knap hoe je alles opschijft en leuk maakt met een fotootje erbij, wilde dat ik zoiets kon.
  Ik zou zeggen, ga zo door enneuh succe met je knie.

  Groetjes, Nienke

 • Reageer Sylvia 15 april 2012 op 19:41

  Je blog ziet er erg mooi uit, fijne layout en een perfect lettertype. Die bezoekers komen wel weer terug, al helpt reageren op andere blogs natuurlijk wel, het is toch een beetje ‘lezen en gelezen worden’ 😉 Keep on writing!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge