Beauty + Fashion

KnipperdeKnip!

Vanmorgen had ik een afspraak bij de kapper en op de foto’s zie je het resultaat. Wat er vooral is veranderd is de kleur. Dat kan je het beste zien op de drie foto’s aan de zijkant. De krullen vind ik ook geweldig. De kapster heeft er alles aan gedaan om me zo goed mogelijk uit te leggen hoe ik dit makkelijk zelf kan. Ik ben benieuwd, want qua haar stylen ben ik echt een D.R.A.M.A. Maar ja, we gaan het gewoon proberen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

5 Reacties

 • Reageer Caroline 16 februari 2012 op 20:56

  Erg mooi!! Vaak is de styling ook een kwestie van doen en oefenen 😉

  Liefs!!

 • Reageer Saskia 16 februari 2012 op 21:02

  Ziet er leuk uit hoor!

 • Reageer Rianne 17 februari 2012 op 19:58

  Mooi zeg! Staat je goed.. (ik wou dat ik iest met mijn haar kon doen. Als ik het los heb is het altijd zo futloos)

 • Reageer Willemvk 18 februari 2012 op 11:18

  Leuk

 • Reageer Aline 19 februari 2012 op 23:43

  Ziet er heel mooi uit…

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge