Books + Movies

Movie Monday (Week 6)

Samen gezellig op de bank. Of juist als ik alleen thuis ben. Een filmpje kijken vind ik heerlijk. Alleen deed ik het te weinig naar mijn zin. Naar de bioscoop gaan, doe je ook niet elke week. En je gaat ook niet elke film die je leuk lijkt kopen. En een film huren, wordt ook een dure hobby als je het meerdere keren per week doet. Daarom hebben wij een Unlimited Entertainment abonnement bij de Videoland. En vanaf nu ga ik jullie elke maandag vertellen welke films ik die week daarvoor heb gezien. Leuk overzichtje voor mezelf, leuk qua inspiratie voor jullie en in de reacties kunnen jullie me nog tips geven ook!

Life As We Know It

Verenigde Staten
Komedie / Drama
114 minuten
geregisseerd door
Greg Berlanti
met Katherine Heigl, Josh Duhamel en Josh Lucas

Wanneer de beste vrienden van Holly en Eric (Katherine Heigl & Josh Duhamel) tijdens een ongeluk om het leven komen, staat hun leven op de kop. Ze moeten namelijk niet alleen het verlies verwerken, maar ook het geadopteerde kind van hun vrienden onder hun hoede nemen.

 

The Back-up Plan

Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
106 minuten
geregisseerd door
Alan Poul
met Jennifer Lopez, Alex O’Loughlin en Eric Christian Olsen

Zoe (Jennifer Lopez) wil graag moeder worden en is van mening dat het veel te lang duurt om op een juiste man als vader te wachten. Ze besluit zich kunstmatig te laten bevruchten. Juist op de grote dag ontmoet ze ene Stan (Alex O’Loughlin), een man die wel eens de ware zou kunnen zijn. Om hem niet af te schrikken besluit ze haar zwangerschap geheim te houden.

 

Easy A

Verenigde Staten
Komedie / Romantiek
92 minuten
geregisseerd door Will Gluck
met Emma Stone, Amanda Bynes en Stanley Tucci

De middelbare scholiere Olive Penderghast (Emma Stone) ziet haar reputatie verwoest worden als er een valse roddel wordt verspreid dat ze losbandig is. Ze besluit uiteindelijk gebruik te maken van dit imago om het één en ander te veranderen op school.

 

 

Cars 2

Verenigde Staten
Animatie / Komedie
106 minuten
geregisseerd door John Lasseter en Brad Lewis
met de stemmen van Owen Wilson, Larry The Cable Guy en Bonnie Hunt

De grote ster uit het racecircuit Lightning McQueen en zijn trouwe mecanicien en vriend Mater reizen naar Japan en Europa voor hun eerste grote Grand Prix. Maar alsof de snelste auto ter wereld worden nog niet moeilijk genoeg is, raakt Mater betrokken bij een internationaal spionagecomplot. Nu moet hij zijn tijd verdelen tussen een geheime spionage-missie en het assisteren van Lightning op het circuit.

 

The Muppets

Verenigde Staten
Familie / Komedie
103 minuten
geregisseerd door
James Bobin
met Jason Segel, Amy Adams en Chris Cooper

Walter is een lieve, lichtjes naïeve twintiger die de kamergenoot en beste vriend is van Gary (Jason Segel). Ze zijn allebei fan van The Muppets, al is dat voor Walter een beetje vreemd omdat hij zelf een pop is. Toch is het zijn grootste droom om ooit eens een keertje zijn bekende soortgenoten te ontmoeten. Wanneer de twee vrienden ontdekken dat het Muppet Theater in gevaar is, trekken ze eropuit om Kermit, Miss Piggy en alle anderen weer bij elkaar te brengen om een geweldige show op poten te zetten.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Saskia 13 februari 2012 op 21:19

  Deze films wil ik ook allemaal nog zien!

 • Reageer Willemvk 15 februari 2012 op 23:39

  De Muppets waren zeker wel in de bios….

  • Reageer Wendy 16 februari 2012 op 00:03

   Ja, die dan weer wel. 😉

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge