Tech

Wordfeud = datingApp?

Het gebeurt me steeds vaker: zit je lekker wat potjes scrabble te doen via het inmiddels wel bekende Wordfeud, begint er opeens iemand via de ingebouwde chat tegen je aan te praten. Oké, gezellig. Soms zijn het gewone vragen, zoals: “Ben je goed?” of “Zullen we nog een potje doen?” Maar de laatste tijd lijken mensen deze chatmogelijkheid van Wordfeud aan te grijpen om nieuwe potentiele lovers te vinden!

Gisterenavond had ik het nog: ik lag al in bed en dan speel ik altijd nog wat woorden op Wordfeud. Opeens begint er opeens één van je ‘random’ tegenspelers te praten …

>> Hooi wendy

>> Alles goed

<< Ja hoor

<< Met jou?

>> Ja goed hoor waar kom je vandaan

<< Hardinxveld

>> Okeoke leuke foto

<< Dankje

>> Hoe oud ben je

<< 24

>> Okeoke

>> Vind je het vervelend dat ik tegen je praat

<< Nee

>> Gelukkig

>> Heb je een vriend?

<< Ja

>> Oke

Vervolgens zie ik in het scherm “keviin010 resigned” en heeft meneer het gesprek, of eigenlijk het spelletje verlaten. Waar gaat dit over? Je download Wordfeud toch niet op je mobiel om daarmee een nieuwe vriend(in) op te sporen? Wat is de achterliggende gedachte? Iemand die goed/slecht is in Scrabble is een goede/slechte lover?

En misschien heb ik onder een steen gelegen de laatste tijd, maar wisten jullie dat pedofielen tegenwoordig ook gebruik maken van Wordfeud om aan hun slachtoffertjes te komen? Lees hier het artikel: Pedofielen actief op Wordfeud. Ik heb er nu niet de tijd voor genomen, maar ik weet zeker dat er nog meer van dat soort misselijkmakende dingen gebeuren.

Leuk, zo’n potje Scrabble.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

14 Reacties

 • Reageer Rianne 13 februari 2012 op 22:16

  Nou ja zeg! Mensen verzinnen de gekste dingen…

 • Reageer Aline 13 februari 2012 op 22:16

  Whahaha, die heb ik nog niet meegemaakt…

 • Reageer Bodine 13 februari 2012 op 23:09

  Oke dan, dat is raar :S

 • Reageer Danielle 14 februari 2012 op 00:07

  Huh wat? Ik moest eerst heel erg lachen, maar dat van die pedofielen, vind ik toch wel heel erg eng! Ik speel Wordfeud eigenlijk alleen met bekenden, omdat ik geen zin heb in dat gekke geklets enzo, dus als je een potje tegen mij wilt spelen: xd44ntjuh

 • Reageer Liann. 14 februari 2012 op 15:36

  Ze zijn blijkbaar wel erg wanhopig!

 • Reageer Saskia 14 februari 2012 op 16:37

  Oh wuahahaha wat vreemd zeg… Stakker :’)

 • Reageer brenda 15 februari 2012 op 00:03

  hahahah ik vind het wel humor!

 • Reageer Stéphanie 15 februari 2012 op 14:59

  Dat was gewoon een hele hopeloze jongen met een smartphone..

 • Reageer Willemvk 15 februari 2012 op 23:37

  Ik zou toch minstens het spelletje afmaken

 • Reageer Desiree 16 februari 2012 op 15:08

  Ik heb het zelf nog niet meegemaakt met Wordfeud, maar volgens mijn zijn dat soort figuren via ieder platform actief waar je ook maar met een ander in contact kan komen..
  Ik moest in het begin wel lachen, maar dat van die pedofielen maakt het toch wat minder grappig -/

 • Reageer Caroline 16 februari 2012 op 20:56

  Ach, sommige zijn erg hopeloos en zullen elke gelegenheid aan grijpen 😉

  Liefs!!

 • Reageer Klorriemorrie 18 februari 2012 op 00:19

  Jee.. dat heb ik nog niet meegemaakt! haha!!

 • Reageer Angelique 21 februari 2012 op 15:49

  Haha geweldig!

 • Reageer Sylvia 15 april 2012 op 19:39

  Je hebt dat ook snel met online Tetris e.d. Ik weet dan niet hoe snel ik het spel moet verlaten, daar zit ik echt niet op te wachten.. 😛

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge