Overige

Laten we sportief gaan doen!

Ik doe al jaren niet meer aan sport. Ik heb jaren, als kind, gezwommen. Ik haalde alle zwemdiploma’s die ik toen kon halen (en dat waren er uiteindelijk twaalf) en daarnaast zat ik op wedstrijdzwemmen. Maar naarmate ik ouder werd, ging de lol er vanaf. Ik deed het wedstrijdzwemmen niet om te winnen, maar omdat ik het leuk en gezellig vond met de meiden van mijn club. Maar toen die allemaal afhaakten bij wedstrijden en wegbleven bij de trainingen, was ik er ook wel klaar mee.

Sindsdien (en dat is echt alweer jaren geleden) deed ik eigenlijk niets meer aan sport. Ik heb heel vaak geroepen dat ik weer wat ging doen, maar steeds kwam ik met redenen om het niet te doen. Uiteindelijk bedacht ik: laat ik gaan skeeleren! Dat deed ik vroeger al heel veel met een goede vriend. Gewoon lekker een rondje rijden. Maar mijn huidige skeelers waren echt helemaal versleten, dus daar kon ik niks meer mee. Ik besloot om nieuwe skeelers te kopen. Nieuwe en goede skeelers. En de skeeler in de afbeelding is het geworden. Een beetje (heel veel) boven het bedrag wat ik in mijn hoofd had, maar ik heb nu wel wat.

En vandaag, het was natuurlijk prachtig weer, heb ik mijn eerste rondje geskatet. Ik heb 10 km gereden in 45 minuten. En hopelijk (het moet van mezelf) komen er nog veel meer rondjes bij.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

2 Reacties

 • Reageer Saskia 12 maart 2012 op 09:35

  Sportief bezig hoor. Succes ermee. Ik zou eigenlijk ook nog wat meer aan m’n conditie moeten gaan doen…

 • Reageer Caroline 14 maart 2012 op 21:53

  Heerlijk skaten!! Ik doe het in de lente zomer maanden ook veel meer.

  Liefs

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge