Travel + Trips

Parijs,.. Here I Come Again!

In december 2010 waren Kevin en ik met z’n tweeën naar Parijs gegaan. Hartstikke leuk en gezellig en we hebben allebei genoten van deze trip, maar ik wilde heel graag nog een keer terug met mooier weer. Want eerlijk is eerlijk, hele dagen door de sneeuw ploeteren met schoenen/laarzen die alles behalve waterdicht bleken te zijn, was geen pretje. En laat het nou zo zijn dat nu, bijna anderhalf jaar later, deze ‘wens’ uitkomt! In mei vertrekken ik namelijk weer naar Parijs, alleen dan met een ander reisgezelschap.

Een tijdje terug kwam Parijs te spraken tussen mijn zusje en mij: zij wilde daar ook graag nog eens naar toe. Ik vertelde haar dat dat echt leuk was om te doen, dat ik nog wel een hotel-tip had en dat ik haar dan ook wel even zou uitleggen hoe de metro precies werkt. “Nou, denk niet dat G. (vriendje van zusje) dat met de metro wilt gaan doen. Die houdt niet zo van openbaar vervoer.”, was haar reactie. Ik heb haar toen uitgelegd dat dat toch echt de makkelijkste manier van reizen was in Parijs en zij toen, half als geintje, dat we anders maar samen moesten gaan, zodat ze het kon meemaken.

Later begon ik hierover ook tegen mijn moeder. Ik begon een beetje te vissen of het haar leuk leek om naar Parijs te gaan met z’n drieën en ze reageerde in mijn ogen positief. Een idee was geboren, nu alleen nog het plan en de uitvoering.

Deze maand was mijn moeder jarig en elk jaar vind ik het weer lastig om iets leuks voor haar te verzinnen (datzelfde probleem heb ik trouwens met elke verjaardag, als ik heel eerlijk ben). Ook mijn zusje kampt soms wel eens met hetzelfde probleem. Ik vroeg aan mijn zusje wat haar budget was voor moeders cadeau en toen ik er achter kwam dat dat genoeg zou zijn om mijn idee meer vorm te gaan geven, stelde ik haar het volgende voor: waarom gaan we niet met z’n drieën naar Parijs. Ik, zij en moeders! Dan betaalde wij voor moeders het hotel met ontbijt en dan hadden we gelijk een leuk verjaardagscadeau. Ze vond dit een goed idee en dus begon ik met het uitwerken van mijn idee.

Op mijn moeders verjaardag, nadat we heerlijk hadden gegeten bij de Italiaan, gaven we haar een bloemstuk en een kaart met een gedicht. In dat gedicht deden we uit de doeken wat we verzonnen hadden en onze moeder reageerde positief. Het hotel werd geboekt en nu staat het vast. Wij gaan lekker naar Parijs!

IMG_9384edit

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer joyce 28 maart 2012 op 00:41

  Woehoeeee!!!

 • Reageer Saskia 28 maart 2012 op 20:49

  Ohhh wat gaaf zeg!

 • Reageer Sylvia 15 april 2012 op 19:38

  Fantastische stad! Is die foto op Montparnasse genomen? 🙂

  • Reageer Wendy 17 april 2012 op 12:50

   Nee, de foto is genomen vanaf de Eiffeltoren. 🙂

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge