Travel + Trips

Vakantie geboekt!

Dinsdag huilde ik tranen met tuiten. Eigenlijk ging het nergens over, maar ik baalde zóóó erg! We (ik) had een leuke camping gevonden om onze zomervakantie door te brengen. In Frankrijk, aan de Middellandse Zee, Côte d’Azur, vlakbij Saint-Tropez en Monaco… Een leuke cottage/stacaravan voor 2 personen, mooi nieuw zwembad, strand/zee op loopafstand… Het leek perfect. Ik vroeg Kevin zich er ook nog even in te verdiepen, misschien wilde hij wat anders. Toen ik een paar dagen later vroeg of Kevin al besloten had en ik het wilde gaan boeken, was het opeens niet meer beschikbaar. Vre-se-lijk! Baal baal baal!

En toen moesten we opzoek naar iets anders. Het liefst in dezelfde omgeving. Maar dat bleek onmogelijk. Alle vergelijkbare campings waren vol of er waren alleen nog maar grote stacaravans (zes personen) vrij. Dus die “eis” moesten we opzij zetten. Dan iets verder richting Spanje, maar nog steeds aan de middellandse zee kust.

En uiteindelijk hebben we toch weer iets gevonden. Met een beetje advies van mijn zusje, die een paar jaar geleden ook die kant op is gegaan. We gaan naar ‘La Petite Camargua’, een camping van ‘Yelloh! Village’. Bakker, winkeltje, restaurant, zwembad, een gratis pendelbus naar het strand en nog veel meer. Het ziet er veelbelovend uit. We zijn ietsepietsie duurder uit, maar dat mocht de pret niet drukken, want we hebben nu een grotere stacaravan (vier persoons) en dat maar voor een beetje meer.

Meer weten? De camping, de stacaravan, de omgeving. Er is zelf een virtuele rondleiding van de camping en van de stacaravan die wij geboekt hebben.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer joyce 16 maart 2012 op 00:29

  Die haven die je daar ziet, daar kan je met een catamaran door heen varen! Daar kom je heel wat mooie grooote jachten tegen!

 • Reageer Olga 16 maart 2012 op 02:09

  Misschien gaat deze caravan jullie nog wel veel beter bevallen! 😀 Probeer het van de zonnige kant te zien 🙂 xx.

 • Reageer Saskia 16 maart 2012 op 09:47

  Ziet er leuk uit. Alvast heel veel plezier en voorpret 🙂

 • Reageer Caroline 18 maart 2012 op 13:11

  Ziet er heerlijk uit!!

  Liefs!!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge