Cats

Buiten spelen

Charlie en O’malley zijn alweer ruim een half jaar oud. Ze zijn gecastreerd en gechipt en, nadat ze eerst aan een tuigje buiten hebben gelopen, mogen nu vrij (en blij) buiten spelen. En ze vinden het heerlijk! Om er voor te zorgen dat wij niet continu als een portier bij de deur hoeven te staan, hebben we sinds gisteren een kattenluikje in de deur. Het luikje zit erin sinds het einde van de middag en deze morgen hebben ze het al helemaal door. O’Malley had er iets meer moeite mee dan Charlie: “Oké, nu ben ik buiten… Maar hoe kom ik er nu in?” Maar ook hij snapt het nu helemaal.

Charlie is een allemans vriend. Daar kwamen we vandaag achter. Hij liet zich vandaag met gemak aaien door ons buurmeisje en haar vriendinnetje. Het vriendinnetje kon hem zelfs gewoon oppakken en met hem weglopen. Gelukkig maar een paar meter en toen begon hij te protesteren. Eigenlijk vinden we dit niet zo’n heel prettig idee. Hopelijk laat hij zich niet door ‘Jan en Alleman’ meenemen.

O’Malley is een echt balans- en klimspecialist. Hij rent soms gewoon over de schutting heen en klimt dan ook via een paal omhoog om te proberen in de bomen te komen. Vandaag wist hij alleen niet hoe hij uit de tuin van de buurman moest komen. Hij liep achter het gaas en je zag hem zoeken naar een plek om doorheen, overheen of onderdoor te kunnen. Uiteindelijk liep hij met mij mee (ik aan de andere kant van het hek) en kon ik hem, via het hek van de andere buren, helpen uit de tuin te komen.

Charlie en O’Malley hebben inmiddels hun eigen Youtube-account. We hebben namelijk zoveel filmpjes van ze, dat het me leuk (en handig) leek om de leukste online te gaan zetten. Nu staat er nog niet zo heel veel op, maar dat de komende tijd wel gaan veranderen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

3 Reacties

 • Reageer Saskia 23 april 2012 op 19:42

  Haha lekker bezig zo te zien. Geweldig, vooral dat naar beneden glijden 😛

 • Reageer Emma 24 april 2012 op 19:32

  Oh wat leuk zeg, ik wil ook weer katten!

 • Reageer Liann. 25 april 2012 op 11:56

  Schattig!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge