Beauty + Fashion

De Sok Knot

Nee, ik ga geen mode of make-up blog starten, maar ik moet even iets met jullie delen op het gebied van uiterlijk/haarstyling. Misschien konden jullie het al lang, maar voor mij is er gisteren een wereld open gegaan. Ik vind krullen echt prachtig mooi en ik ben echt jaloers op meiden die van zichzelf een mooie bos met krullen hebben. Als ik krullen wilde, was ik uren (ja echt uren!) bezig met een krultang, om vervolgens na één of twee uurtjes alleen nog maar een hoopje uitgezakte slag in mijn haar te hebben.

Maar van de week kwam ik via via het onderstaande Youtube filmpje tegen en  ik dacht: wie niet waagt, die niet wint. Ik pakte een sok, knipte het ‘teenstuk’ eraf en begon het geval in mijn haar te werken, zoals in het filmpje werd uitgelegd. Ik ging er mee slapen en was benieuwd wat mijn de volgende morgen te wachten stond.

De volgende morgen haalde ik mijn “Sok Knot” uit elkaar en “wauw!”: wat een krullen! Dit ging een stuk makkelijker dan met zo’n krultang waar ik me dan vaak nog tig keer aan brandde. Kevin vond het geweldig en op mijn werk kreeg ik veel leuke reacties. En het beste was nog: toen ik thuis kwam, zaten er nog steeds duidelijke krullen in! Dus na ongeveer 11 uur, was het een beetje uitgezakt, maar was het nog steeds lekker gekruld.

Jullie raden het misschien wel, maar ook nu heb ik een Sok Knot op mijn hoofd!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Olga 13 april 2012 op 01:10

  Ik heb het ondertussen al een paar keer geprobeerd, maar die knot wil op mijn hoofd niet vlotten 🙁

  • Reageer Wendy 14 april 2012 op 21:20

   De eerste keer ging bij mij perfect, maar de tweede keer moest ik het ook zeker vier keer over doen. Maar het resultaat was er niet minder om. Gewoon een andere keer weer proberen. Het was toch vrijdag de 13e… 😉

 • Reageer Saskia 13 april 2012 op 08:20

  Wat een leuke tip! Zelf heb ik heel erg gekruld haar en het dus niet nodig 😉
  Misschien wel leuk om voor m’n bruiloft zo mijn krullen extra goed te laten uitkomen.
  Dankje voor de tip, ik ga hem zeker een keertje uit proberen 😉

 • Reageer Mandy 25 juni 2012 op 20:59

  Geweldig binnenkort een keer uitproberen!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge