Books + Movies

Movie Monday (week 11 t/m 14)

Oeps oeps OEPS! Al 3 weken geen Movie Monday. En eigenlijk heeft dat een hele simpele reden. Ik heb zo goed als géén films gekeken. Zo goed als, want ik heb in die tijd nog wel één film gezien. Dus bij deze zal ik die toch nog even hier noemen.

73383Mr. Popper’s Penguins

Verenigde Staten
Komedie
94 minuten
geregisseerd door Mark Waters
met Jim Carrey, Carla Gugino en Angela Lansbury

Mr. Popper is een machtige zakenman uit New York, die plotseling zes pinguïns erft van zijn vader. Hij verandert zijn appartement in een wonderlijke winterwereld. Het blijkt niet makkelijk te zijn om voor de dieren te zorgen, maar gaandeweg gaat het hem steeds beter af. Ondertussen leert Popper ook het belang van familie en vrienden kennen. Zijn beroepsmatige en zakelijke kant begint langzaam af te brokkelen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

1 Reactie

  • Reageer Esmeralda 7 april 2012 op 00:11

    Ohh die moet ik ook nog kijken, mijn vriendin heeft deze ook gekeken en zei dat ie leuk was! 🙂

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge