Books + Movies

Movie Monday (week 15)

Apollo 18

Verenigde Staten / Canada
Horror / Sciencefiction
86 minuten
geregisseerd door Gonzalo López-Gallego
met Warren Christie, Lloyd Owen en Ryan Robbins

‘Apollo 18′ is een film in documentaire-stijl over het "waargebeurde" verhaal van NASA’s geheime achttiende vlucht met een Apollo raket naar de maan. De astronauten zijn geschokt wanneer ze buitenaards leven ontdekken tijdens hun missie. Hierna besluit de Amerikaanse overheid de missie geheim te houden voor de buitenwereld.

 

27 Dresses

Verenigde Staten
Romantiek / Komedie
111 minuten
geregisseerd door
Anne Fletcher
met Katherine Heigl, James Marsden en Malin Akerman

Jane (Katherine Heigl) is een beeldschone jongedame die al 27 keer bruidsmeisje is geweest bij allerlei vrienden, vriendinnen en kennissen. Maar nu is zij het spuugzat, zeker wanneer haar zus haar verloving aankondigt met nota bene de man, waarop Jane al jaren heimelijk verliefd is geweest en waar zij eigenlijk nog steeds van houdt.

 

The Spy Next Door

Verenigde Staten
Actie / Komedie
92 minuten
geregisseerd door
Brian Levant
met Jackie Chan, Lucas Till en Billy Ray Cyrus

Undercover spion Bob Ho besluit zijn spionagecarrière op te geven om meer tijd met zijn vriendin en buurvrouw Gillian door te brengen. Maar, Bob moet eerst nog één missie volbrengen voordat Gillian met hem wil trouwen: het overwinnen van haar drie eigenwijze kinderen. Als Gillian plotseling de stad uit moet, past Bob op de kinderen om hen beter te leren kennen. Als één van de kinderen per ongeluk een top-secret formule download komt een Russische terrorist ze op het spoor…

 

Happy Feet Two

Australië
Animatie / Familie
100 minuten
geregisseerd door
George Miller (II)
met de stemmen van Elijah Wood, Pink en Robin Williams

Mumble (Elijah Wood), de meester van de tapdance, heeft een probleem. Zijn kleine zoon Erik is bang om te dansen. Hij loopt weg van huis en ontmoet de machtige Sven, een pinguïn die kan vliegen! Mumble heeft weinig hoop om enige concurrentie te bieden aan dit machtige voorbeeldfiguur, maar het wordt allemaal nog erger wanneer de wereld opgeschud wordt door onvoorziene invloedrijke krachten. Erik krijgt de verhalen van zijn vaders moed te horen en brengt de pinguïn-natie en allerlei andere prachtige schepselen samen om alles weer recht te zetten.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer Saskia 17 april 2012 op 20:44

  27 Dresses heb ik een tijdje terug gezien. Wel een aardig film, alleen niet mega goed. Wel heerlijk om eventjes lekker te relaxen.

 • Reageer Esmeralda 18 april 2012 op 00:30

  Ahh 27 dresses is erg leuk, al een paar keer gezien.. Maar Happy Feet two moet ik nog kijken, morgen maar even downloaden 🙂

 • Reageer Kinga 19 april 2012 op 16:07

  Wat leuk zeg, ik wist niet eens dat er een Happy Feet 2 was, dankje!

 • Reageer Lauradenkt 3 mei 2012 op 21:50

  Ik heb 27 dresses gezien, die vond ik wel oké 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge