Overige

Uit het oog, niet uit het hart.

Ik hoorde dit nummer een tijd terug voor het eerst op 100% NL en ik vond het gelijk een heerlijk nummer. Sindsdien heb ik het al een paar keer op diezelfde zender voorbij horen komen en inmiddels kan ik het woord voor woord meezingen. Waarschijnlijk doet het me wat door de tekst die gezongen word (denk even een paar logs terug). Regelmatig zoek ik het nummer op op YouTube en dan blèr ik lekker mee.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

2 Reacties

 • Reageer Saskia 5 april 2012 op 09:23

  Youtube is heerlijk! 🙂
  Ik ga het liedje eens luisteren, ik ken hem nog niet.

 • Reageer Sylvia 15 april 2012 op 19:35

  Aah, twee van mijn favoriete zangeressen, dat ik dit nummer dan niet ken! Gelijk maar even een paar keer luisteren 😉

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge