Travel + Trips

| Aftellen voor Parijs

Zaterdagochtend is het dan zover. Om een uur of negen zullen we vertrekken en dan hopelijk rond twee uur ‘s middags aankomen bij het hotel in Saint-Ouen. Inchecken, spullen op de kamers gaan zetten en dan genieten van drie dagen Parijs. We hopen op beter weer dan de voorspellingen op dit moment (regen, regen en regen) en gaan er het beste van maken.


Zoals je ziet geven ze precies voor rond het weekend slechter weer op …

Ontbijten doen we in het hotel, maar waar we ons avondeten vandaan gaan halen, weten we nog niet. Toen ik met Kevin in Parijs was, hebben we het héél makkelijk gehouden: de eerste avond een hotdog op straat en de andere avonden zaten we bij de grote, bekende, gele M … Misschien niet heel erg Parijs-achtig, maar wel lekker bekend. Zoals het er nu uitziet, zal dat dit weekend weer zo zijn. Ik heb geen idee waar in Parijs we nou even makkelijk, snel en (ook niet onbelangrijk) niet al te duur kunnen gaan eten. Misschien hebben jullie wel ontzettend goede ideeën en deze zijn dus ook van harte welkom.

Verder gaan we natuurlijk ongelooflijk de toerist uithangen. Lekker op pad naar alle toeristentrekpleisters en daar zoveel mogelijk foto’s maken. Of ik mijn Canon meeneem en zal gebruiken is een beetje afhankelijk van het weer, maar ik hoop natuurlijk van wel. Duimen dus dat die regenwolk gewoon even oplost voor het weekend!

En voor de potentiele inbrekers die denken nu een ideaal inbraakadres te hebben gevonden: helaas! Kevin is dit weekend gewoon thuis! ; )

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

7 Reacties

 • Reageer Olga 17 mei 2012 op 01:05

  Veel plezier! 😀

 • Reageer Saskia 17 mei 2012 op 15:50

  Wij gaan richting Disney volgende week… ziet er alleen inderdaad niet zo goed uit.
  Heel erg veel plezier!

 • Reageer Liann. 18 mei 2012 op 12:42

  Heel veel plezier!

 • Reageer Maya 18 mei 2012 op 14:52

  Spannend! Veel plezier 😀

 • Reageer EsZ 18 mei 2012 op 21:53

  Heerlijk om naar Parijs te gaan! Geniet er lekker van 🙂

 • Reageer Dina 18 mei 2012 op 22:33

  Ik was 2 weken geleden nog in Parijs.
  Als het lekker weer is moet je zeker weten zo’n boottochtje doen op de Seine en ’s avonds naar de Eiffeltoren. ’s Avonds is Bastille leuk en Père Lachaise is absurd groot, Sacre Coeur en Arc de Triomphe (vet uitzicht).

  Ooh ik ben jaloers, ik wil eigenlijk gewoon ook weer naar Parijs. Zucht.

  Have fun!

 • Reageer Angelique 20 mei 2012 op 14:18

  Gaaf zeg, Parijs! Veel plezier!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge