Travel + Trips

| Je suis de retour!

Ik ben weer terug uit Parijs. Het weer was gelukkig beter dan voorspelt, maar achteraf hoorde ik dat jullie het hier in Nederland véél beter hadden. Jammer, want bijvoorbeeld onze laatste dag is (letterlijk) in het water gevallen. Nou ja, letterlijk gevallen dan weer niet. Maar het regende echt de hele tijd en juist deze dag hadden we de Eiffeltoren gepland staan. Daar stonden we dan, boven op de Eiffeltoren en wat een uitzicht… Niet dus! Het enige dat we zagen waren voorbij drijvende wolken en heel sporadisch een klein uitzicht over Parijs. Maar ja, we mogen niet klagen. Ik kan nu in ieder geval zeggen dat ik echt helemaal in de top van de Eiffeltoren ben geweest. En tja, van een beetje regen smelt ik niet.

Zondag was het trouwens wel redelijk weer. Gewoon droog en op den duur ook met een blauwe lucht en een zonnetje. We hebben alle grote bezienswaardigheden weer gezien en ik heb mijn gewone camera lekker laten klikken. Ik had mijn Canon 600D lekker thuis gelaten, maar mijn Sony compact camera wel mee. Helaas niet de gewenste foto’s met de mooie blauwe lucht en mooi witte wolkjes, maar ja. En nu kom ik er ook nog eens achter dat Photoshop het niet meer doet, dus ik kan de foto’s ook niet een beetje opknappen. Heb geprobeerd het programma te verwijderen, maar ook dat lukt niet, dus kan ik het ook niet overnieuw installeren. Grrr…

   

De autorit ging trouwens ook goed. Op de heenweg heeft mijn moeder Nederland gereden, mijn zusje België en ik Frankrijk. Op de terugweg heb ik het helemaal zelf gereden. Goeie oefening voor mezelf. Het laatste half uurtje was wel het zwaarst. Je hebt natuurlijk al zere en vermoeide benen na zo’n weekend en dan ook nog geconcentreerd autorijden…

   

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Dina 27 mei 2012 op 12:18

  ooooh Parijs… Zucht. Eiffel toren. Zucht. Notre Dame. Zucht. Sacre coeur. IK WIL OOK WEER. 🙂

 • Reageer Saskia 27 mei 2012 op 20:48

  Wauw, super gave foto’s zeg! Ik wil er zeker ook ooit nog eens heen.
  Was deze week wel heel dicht bij Parijs 😉

 • Reageer EsZ 28 mei 2012 op 15:16

  Ik weet niet welk gebouw dat links onder is, maar ik vind die lucht daarboven zo donker juist wel mooi.. Jammer van het weer op de Eiffeltoren, maar een goede reden om nog eens terug te gaan, toch? 🙂

  • Reageer Wendy 28 mei 2012 op 17:44

   Het is een stukje van het Louvre. En ja, maar voorlopig nog niet hoor. Ben er nu 3 keer geweest en het is wel even genoeg. Eerst eens wat andere grote steden gaan ontdekken.

 • Reageer Caroline 29 mei 2012 op 23:22

  Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt ondanks de regen!
  Parijs staat ook nog op mijn verlanglijst 😉

  Liefs

 • Reageer Olga 6 juni 2012 op 23:17

  Ik heb wel een hele lading Parijsfoto’s MET blauwe lucht voor je! Dus als je nog een mooie zoekt, moet je het maar even zeggen 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge