Overige

| Zoektocht naar een kapstok.

Al een hele tijd ben ik opzoek naar iets van een kastje voor in de wc. Iets wat ik aan de muur kan hangen en waar ik dan mijn maandverband en tampons in kan doen. Want zeg nou zelf: dat staat toch een beetje raar als die maar gewoon op de vloer liggen te zwerven? Maar alle kastjes die ik zag, waren het gewoon niet. Saai, vierkant, plastic. Ik wilde gewoon wat anders en ik had al helemaal in mijn hoofd wat het moest zijn. Op de foto’s zie je wat ik nu heel graag wil hebben. Ja, het is eigenlijk een kapstok, maar waarom zou je er alleen kleding aan op kunnen hangen? Ik zie het al helemaal voor me: iets leuks er bovenop, gelijk een mooie plek voor onze automatische luchtverfrisser (je weet wel, zo’n ding van de reclame wat om de zoveel minuten even een klein pufje frisheid rondspuit). In de laatjes mijn tampons en maandverband. En dan aan de haakjes: nou, net zoiets als op het bovenste plaatje. Zo’n houten hartje-hanger ding. Of een zeepketting, dat zie je opeens ook heel veel. Zat leuke dingen die je er aan kan hangen.

Maar goed, deze plaatjes komen van online webshops. En webshops zijn ideaal, maar dan moet ze wel redelijk bekend zijn. Ik bestel niet zomaar bij een willekeurige online winkel. H&M, bol.com en dat soort grote namen, die vertrouw ik wel. En natuurlijk wil ik het eigenlijk eerst een keer in het echt hebben gezien. Maar ja, daar komt het probleem: ik heb gezocht, gezocht en gezocht, maar helaas nergens gevonden. Dus doe ik maar een oproepje hier. Niet dat jullie lezers allemaal lekker in de buurt wonen, maar je zal net zien dat er iemand is die de gouden tip heeft.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

10 Reacties

 • Reageer Marjolein 7 mei 2012 op 21:56

  Wat een leuk idee! Die kapstok is echt heel erg mooi.

 • Reageer RebelGirl 8 mei 2012 op 11:32

  Kijk eens bij de Kringloop!! Daar heb ik laatst een erg leuk rekje gescoord. Xenos wil ook nog weleens van dit soort dingetjes hebben… Succes!!

 • Reageer Angelique 8 mei 2012 op 16:48

  Dat ziet er goed uit zeg! Hoop dat je snel ook iets leuks vind!

 • Reageer Sofie 9 mei 2012 op 02:50

  Die op die plaatjes ziet er echt leuk uit! Anders kan je ook nog overwegen om een mooi houten plankje op te hangen en er van die gekleurde rieten mandjes op te zetten. Ook leuk 🙂

 • Reageer Saskia 9 mei 2012 op 15:00

  Wat een leuke! Wij hebben ook een witte kapstok met daarop de letters HomeSweetHome 🙂

 • Reageer Rianne 10 mei 2012 op 20:51

  Die kapstok is inderdaad erg mooi! Ik heb de mijne besteld op fonq.nl en dat ging super goed!

 • Reageer Lauradenkt 12 mei 2012 op 12:01

  Wat een leuke kapstok zeg 😀

 • Reageer Caroline 12 mei 2012 op 20:58

  Wat een mooie kapstok! Fonq.nl is echt goed. Ik weet niet of ze daar hebben wat je wil.
  Succes

  Liefs

 • Reageer EsZ 18 mei 2012 op 21:54

  Ze zijn inderdaad erg mooi! Ik weet niet hoe creatief je bent… Maar maak hem zelf! 🙂

 • Reageer Mandy 25 juni 2012 op 20:50

  Mijn moeder heeft zoiets bij de xenos gekocht

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge