Overige

| Het doet me goed!

Oké, ik moet toegeven. Het kan vaker, maar ik doe het nog wel. Skeeleren. Vandaag heb ik een heerlijk rondje gedaan. Ik werd al vroeg wakker (zoals gewoonlijk) en ik zag de zon, de blauwe lucht, hoorde de vogeltjes en ik dacht: “Ik moet gaan skeeleren!” Dus zo gezegd (gedacht), zo gedaan. Om kwart over 8 had ik mijn skeelers aan (wat al een hele opgave is, aangezien er nog allemaal zand op ons pad ligt en ik ze dus aan moet trekken in de auto) en met mijn telefoon op standje radio (ik heb (nog) geen mp3-speler), skeelerde ik er vandoor. En wat een heerlijk rondje was het. Mooi weer, rustig op straat en ik reed zonder moeite gewoon bijna 12 kilometer. Mijn record tot nu toe! Het was echt super!

En dat deed me goed. Ik wil, zolang het weer het toe laat, elke zondagochtend dit rondje doen. Ik heb de smaak goed te pakken en ik hoop dit vast te houden. En niet alleen omdat ik me er goed door voel, maar sinds ik ben gaan skeeleren, meer ben gaan wandelen en let op wat ik eet (geen chips en koekjes in ons huis), ben ik ook nog eens 6 kilo afgevallen!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

6 Reacties

 • Reageer Saskia 11 juni 2012 op 08:30

  Goed dat je bent afgevallen en zoveel plezier beleefd aan skeeleren!

 • Reageer Dina 11 juni 2012 op 14:52

  Mmh ik wil eigenlijk ook wel weer skeeleren.

 • Reageer Liann. 12 juni 2012 op 13:59

  Skeeleren is leuk! Daarvan vind ik het wel erg jammer dat ik dat niet meer kan.
  Knap dat je 6 kilo kwijt bent.

 • Reageer Danielle 12 juni 2012 op 19:39

  Ik vind skeeleren dus doodeng! Ik ben een paar keer zo hard gevallen dat ik niet meer durf, terwijl het wel heerlijk is, je eigen tempo maken, haar in de wind… misschien kan ik jouw hand vasthouden?

  Ps. Gave foto’s!

 • Reageer Caroline 12 juni 2012 op 22:22

  Zo heerlijk skaten/skeeleren!
  Moet ik ook wat vaker gaan doen.

  Liefs

 • Reageer EsZ 21 juni 2012 op 20:56

  Wat heerlijk is dat he, zo lekker vroeg buiten sporten.. Geloof alleen dat het weer je niet echt gunstig gezind is, helaas!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge