Overige

| Nog even geduld hebben!

 

Onze tuin krijgt eindelijk een beetje vorm: de bestrating ligt er bijna helemaal in. Er moet nog het één en ander op maat gezaagd worden, maar dan is het toch echt klaar. Daarna is er nog zat te doen (de houten schuur krijgt een opknapbeurt, er moet nog een stukje gras in en een border voor wat planten), maar ik kan straks eindelijk mijn tuinmeubels buiten gaan zetten. Dan kan ik eindelijk, als de zon schijnt, heerlijk buiten zitten. Het staat allemaal al weken klaar op de logeerkamer, maar nu is het bijna zover en mag/kan het naar buiten. We moeten nog een parasol, maar dat komt wel. Ik zit toch liever in de zon dan onder een parasol. En dan nog wat leuke plantenbakken. Ja, ik heb er helemaal zin in!

 

En dan hebben we deze week ook nog wat anders aangeschaft. Kevin wilde heel graag een vuurkorf en een barbecue. Ik vind een vuurkorf niet zo heel mooi en wilde liever een vuurschaal. Toen ik Kevin een vuurschaal liet zien, was hij ook om: een vuurschaal en een barbecue dus. En waar liepen we deze week per ongeluk tegenaan in de Praxis? Een vuurschaal MET daarbij ook een rooster zodat hij als barbecue gebruikt kan worden! Er zat ook nog eens 25% korting op en ik had ook nog een VVV-bon van 25 euro. Nog meer happy!

En dit is hem. Het is geen beste kwaliteit (slechte kwaliteit op de doos, foto met mobiel en bewerkt met Instagram), maar het idee is wel duidelijk lijkt me. Dus (hopelijk) binnenkort kunnen wij, met een met barbecue vlees gevulde maag, genieten van een knapperend vuurtje op onze nieuwe tuinstoelen aan onze tuintafel.

En dan wat leuke lampionnen in de tuin (klik) of zo’n snoer met allemaal van die kleine, gekleurde lampionnetjes. Een dan nog een mooie parasol erbij… Bloemetjes en andere plantjes… Ja, ik ben er helemaal klaar voor!

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

2 Reacties

  • Reageer Tineke 10 juni 2012 op 21:21

    Ik kan de laatste foto niet zien, maar de tuin ziet er goed uit! Ik wou dat ik ook een tuin had, haha! 🙂

  • Reageer Saskia 11 juni 2012 op 08:26

    De tuin ziet er goed uit! Dat missen we wel in ons flatje…

  • Laat een reactie achter

    CommentLuv badge