Overige

| Vrijdag de Dertiende

Hoe gek het kan lopen, bleek maar weer op Vrijdag de Dertiende. Pas geleden schreef ik hier nog over het feit dat mijn contract niet verlengd zou worden, dat ik mijn collega’s zo zou gaan missen en dat ik (zoals het er op dat moment uit zag) werkloos thuis zou komen te zitten. Die eerste twee dingen gelden nog steeds, maar in dat laatste is verandering gekomen.

Vrijdag was ik aan het werk op mijn huidige werk. Gezellig met alle BSO groepen bij elkaar om het afscheid van een collega te “vieren”. Toen zag ik opeens op mijn mobiel dat ik gebeld was en omdat ik natuurlijk diverse sollicitatiebrieven open had staan, luisterde ik even mijn voicemail af. Wat ik daar hoorde verbaasde me: het was het kinderdagverblijf waar ik mijn eerste sollicitatiebrief naar toe had gestuurd, maar toen helaas te laat was, omdat ze al iemand anders hadden aangenomen. Ze waren met spoed opzoek naar iemand en hebben gelijk mij gebeld. Toen ik terug belde, bleek dat er inderdaad spoed bij was: ze wilde diezelfde dag nog een sollicitatiegesprek met mij houden en waarschijnlijk zou ik dan gelijk horen of ik bij hun mocht komen werken. Dus we spraken af dat ik einde van de middag zou langskomen.

Na het gesprek kreeg ik gelijk te horen dat ze het wel zagen zitten met mij en dat ik na mijn zomervakantie gelijk bij hun aan de slag kon. Dat was dus opeens allemaal heel erg snel. We spraken af dat ik, als dat met mijn huidige werk kon, donderdag zou meelopen en dan zouden we gelijk mijn contract tekenen. Na nog een korte rondleiding, stapte ik de deur uit met (nog niet officieel, maar toch ook eigenlijk zo goed als wel) een nieuwe baan op zak.

Ik ben natuurlijk super blij. Nu kan ik met een gerust hart op vakantie. Natuurlijk zal ik mijn collega’s en alle lieve kindjes nog net zo hard gaan missen, maar dat is gewoon niet anders. Ik heb straks, als het allemaal goed gaat en ik mijn proeftijd door kom, in ieder geval weer een jaar zekerheid.

Bron: weHEARTit.com

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Saskia 17 juli 2012 op 07:38

  Ik las het inderdaad op Twitter. Super gefeliciteerd meis. Er valt vast een last van je af 🙂

 • Reageer Angel 17 juli 2012 op 08:50

  Wat fijn! Ik ben echt heel erg blij voor je 🙂

 • Reageer Willemvk 17 juli 2012 op 17:21

  Leuk!!!@!!

 • Reageer Tineke 17 juli 2012 op 19:12

  Fijn voor je, dat je toch nog een baan hebt gekregen, gefeliciteerd! 😀

 • Reageer Liann. 17 juli 2012 op 19:23

  Super fijn, gefeliciteerd!

 • Reageer Caroline 19 juli 2012 op 14:10

  Echt super fijn!!

  Liefs

 • Reageer Rianne 22 juli 2012 op 15:44

  Wauw!! Gefeliciteerd 😀

 • Reageer Marike - LIVWOW.nl 27 juli 2012 op 01:04

  Wat goed nieuws! 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge