Cats

A Bug’s Life

Wat zou ik soms toch graag een kat willen zijn. Kunnen slapen wanneer je wilt, af en toe een lekker blokje om, lekker kroelen bij de baasjes en in ruil daarvoor lekker eten krijgen en soms een extraatje in de vorm van een snoepje, kattenmelk of een stukje vis. En dan wordt er ook nog gezorgd voor een heerlijk relax-plek in de open lucht!

Een paar weken terug kwam Kevin met een knalroze zitkussen-achtig-ding. Gekregen van iemand met de vraag of we daar wat mee konden, want anders zou het de kliko in gaan. ”Ach, neem maar mee! We zien wel of we er wat mee kunnen…”, zei ik en zo belandde het in onze achtertuin. Daar lag het niet lang toen er een bestemming voor gevonden werd.

  

Onze O’Malley is er gek op. Als het maar een beetje lekker is buiten (droog dus), dan gaat hij er op liggen en komt hij er niet meer vanaf. Als het dan avond is en donker is geworden en we denken bij onszelf: "Waar hangt die boef nou weer uit?”, dan kan je er donder op zeggen dat hij nog steeds op dat kussen ligt. Ach ja, je hebt me toch een luizenleventje als kat zijnde…

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

4 Reacties

 • Reageer HansDeZwans 6 september 2012 op 10:46

  Grappig om te zien dat je kat echt aan het genieten is.

 • Reageer Veronica 6 september 2012 op 12:46

  Haha lekkerding! Ze ligt er maar schattig bij zo!

 • Reageer Saskia 7 september 2012 op 18:54

  Oh kat zijn leuk met ook heerlijk!
  Echt super leuke foto’s ook.. Lekker languit..

 • Reageer Evey 28 september 2012 op 17:24

  Haha wat een grappig beestje zeg! Katten zijn leuk! Mis mijne

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge