Beauty + Fashion

GlossyBox.nl

Ik had het woord GlossyBox her en der al eens voorbij zien komen, maar eigenlijk had ik me er nooit verder in verdiept. Tot ik van de week eens een keer doorklikte en op de site GlossyBox.nl terecht kwam. Ik ben helemaal niet veel met beautyproducten bezig, maar dit vond ik wel een leuk concept. Dus heb ik me aangemeld en kan ik aankomende maand mijn eerste GlossyBox in ontvangst nemen.

Bent u ook altijd op zoek naar de nieuwste make-up trends en producten? De beste mascara, de lekkerste parfum of een goede verzorgende crème? De perfecte foundation, of de optimale kleur oogschaduw om uw oogkleur te accentueren? Dan bent u hier aan het juiste adres! GLOSSYBOX laat u producten uittesten voordat u ze koopt. Elke maand sturen wij u een luxueuze beautybox met daarin 5 samples van cosmetica-producten om thuis uit te proberen. Maak uw persoonlijke Beauty profiel aan op de site en wij zullen op basis daarvan proberen de producten aan uw wensen en smaak aan te passen. Of het nu gaat om de snelst drogende nagellak, de makkelijkst op te brengen foundation, huidverzorgingsproducten, of non-smudge lippenstift, GLOSSYBOX zoekt de beste luxe producten uit en stuurt ze naar u toe. U krijgt iedere maand een mooie cadeaubox met de leukste proefmonsters van nieuwe cosmetica.  Verzorg uw huid en haar met de beste producten van niche merken en raak bekend met de nieuwste trends op het gebied van make-up. Miskopen zullen tot het verleden gaan behoren want met GLOSSYBOX krijgt u een onnavolgbare productervaring voordat u tot aankoop overgaat. Welkom in de wereld van GLOSSYBOX!

Dit is wat er op de site over GlossyBox wordt verteld. Ik heb wat rond gegoogled en verschillende blogs gelezen. Ook waren er meerdere filmpjes te vinden op YouTube. Het trok me ontzettend aan. Voor een vast bedrag per maand, elke maand een prachtige box opgestuurd krijgen met daarin elke maand weer 5 andere verassingen. Het kunnen uittesten van producten in je eigen huis in plaats van in een drukke winkel met een hijgende verkoopster in je nek. En stel dat het me nou toch niet bevalt, dan kan ik het gewoon per maand opzeggen. Voor ik het wist had ik mezelf aangemeld en heb ik met mezelf afgesproken dat ik eind 2012/begin 2013 zal beslissen of ik lid blijf of dat ik mezelf afmeld.

Ik ben ontzettend nieuwsgierig en ben benieuwd wat jullie er van vinden en of er onder mijn bezoekers ook mensen zijn die de GlossyBox ontvangen? Ow ja, stel dat je nog niet lid bent en je wilt graag wil worden, doe dat dan via deze link: KLIK! Op die manier spaar ik punten en kan ik uiteindelijk misschien een GlossyBox gratis krijgen.

Vorige artikel Volgende artikel

Dit vind je misschien ook wel leuk

8 Reacties

 • Reageer Lisa 26 september 2012 op 15:56

  Ik kende het wel, maar ik wist niet dat er onderscheid was met je persoonlijke voorkeuren, dat is wel leuk! Denk toch niet dat ik me erop zou abonneren. Hoewel ik verrassingen best leuk vind, zie ik al voor me dat ik iedere maand weer dingen krijg waar ik niets mee doe. Liggen die maar een beetje in mijn la te liggen. Ik koop toch heel weinig cosmetica, dus misschien moet ik het maar zou houden…

  • Reageer Wendy 26 september 2012 op 17:33

   @Lisa: Daarom heb ik voor mezelf een datum gekozen om te bepalen of ik wel of niet lid wil blijven. Blijkt het dat ik na 3 maanden van alles in mijn la laat liggen waar ik niks mee doe, dan stop ik er ook mee. Zo niet, dan is het wellicht een blijvertje.

 • Reageer tineke 26 september 2012 op 16:59

  Ik heb hem twee maanden lang gekregen. Het idee is onwijs leuk en het voelt ook heel erg luxe, maar ik merkte dat ik de producten helemaal niet gebruikte, en dan is het gewoon zonde van m’n geld…

  • Reageer Wendy 26 september 2012 op 17:35

   @tineke: Zoals ik tegen Lisa ook al zei: daarom ga ik rond de jaarwisseling kijken of ik het wel gebruik. Zo niet, dan geef ook ik het liever aan iets anders uit.

 • Reageer Saskia 26 september 2012 op 21:25

  Leuk om te lezen. Lijkt me alleen niets voor mij 🙂
  Saskia heeft onlangs geplaatst..The Awesome List: Stop alles in de wasmachiennnnn!

 • Reageer Caroline 26 september 2012 op 22:33

  Erg leuk idee! Alleen ik heb al veel te veel 😉
  Ben me kasten aan het leeg maken, lukt aardig.
  Ik werk zelf veel met cosmetica spullen dus je verzameld stiekum toch wat.
  Ben er wel erg benieuwd hoe het je bevalt!
  Caroline heeft onlangs geplaatst..De laatste week

 • Reageer Roos 27 september 2012 op 12:52

  Zelf heb ik geen abonnement, ik hoor er namelijk heel veel verschillende geluiden over. De één is er ontzettend positief over en de ander vind dat je belazerd wordt waar je bijstaat aangezien het vaak testers van producten zijn je gratis in de winkel kan krijgen en dat het dus het geld absoluut niet waar is etc.. Ik weet het niet, ik ben wel heel erg benieuwd wat jij er van vind!

 • Reageer Angel 27 september 2012 op 18:14

  Zelf heb ik er geen behoefte aan, maar ik ben wel benieuwd naar jouw mening!
  Angel heeft onlangs geplaatst..Loneliness in London

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge